Halvårsstudium i anatomi og fysiologi



Sted: AMH avd. Spania - Málaga
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning (30 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 42,000

Vi tilbyr halvårsstudium i anatomi og fysiologi. Halvårsenheten i anatomi og fysiologi gir en grunnleggende forståelse av menneskekroppens oppbygning og de ulike organsystemenes funksjon. I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene.

Du lærer også om organenes virkemåter når vi er friske. Studiet gir videre en innføring i kjemiske og biokjemiske prinsipper som er viktige for å forstå hvordan kroppens reguleringssystemer fungerer på celle og vevsnivå.

Lånekassen:
• Studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen



Målgruppe for kurse:
Studiet passer for deg som:
• Vil lære mer om menneskekroppen og ønsker grunnleggende kunnskaper innen anatomi og fysiologi.
• Ønsker en selvstendig studieenhet innen fagområdet, for relevant kunnskap dersom du har helserelatert arbeid.
• Ønsker tilleggspoeng for opptak til annen høyere utdanning, som eksempelvis medisinstudiet, farmasistudiet, fysioterapi- og sykepleierutdanningen.
• Ønsker å starte med en mindre enhet for mulig å bygge på med videre utdanning. Studiet utgjør første semester i årsstudium i grunnleggende medisin og i begge bachelorgradene som tilbys ved AMH. Halvårsenheten kan også inngå som en del av oppbyggingen til en bachelorgrad ved andre norske eller utenlandske høyskoler og universiteter, gitt det enkelte studiesteds godkjenning av studiet som en del av en slik grad.

Opptakskrav:
• Generell studiekompetanse