HMS-kurs for ledere, verneombud og medlemmer i AMU



Kursarrangør: Medco dinHMS
Sted: Kalvild Gård
          Aust-Agder, Lillesand
Kursadresse: Østre Kaldvell 10, 4790 Lillesand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 8.580

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere, verneombud og medlemmer i AMU. Kurset består av et nettkurs med lover og retningslinjer, hjemmeoppgave og en påfølgende fysisksamling over 2 dager. Det dekker også de krav som arbeidsmiljøloven setter til pliktigopplæring av verneombud og representanter i AMU.

Innhold:
Kursets første dag oppfyller krav til HMS-opplæring for ledere. Begge kursdager, + godkjent kurs i FIDL* og gjennomføring av en oppgave i egen bedrift oppfyller krav til opplæring for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg (AMU).

FIDL er en spill-basert e-læring som kan gjennomføres på telefon, PC, nettbrett. Det er ønskelig at dette gjennomføres før en møter til det fysiske kurset, men ingen krav. Det er dog et krav om å ha gjennomført e-læringen før en får godkjent kurset. E-læringen gir grunnleggende innføring i de viktigste tema, og er derfor veldig nyttig å ha gjennomført før en møter på kurset. Denne tilgangen fås i god tid før kurset.

Praktisk info:
• Nettkurs og hjemmeoppgave sendes ut 1 til 2 uker før kursstart, er påmelding etter det kommer det så snart som mulig etter påmelding.
• Hjemmeoppgave sendes inn til kursholder før samling

Medco dinHMS samarbeider med Utvikling.org som er partner med IOSH (Institute for Occupational Safety and Health) i UK som er Europas største opplæringsinstitusjon innen HMS og har gjennom spennende framstilling av "tørt" HMS-stoff og engasjerte instruktører blitt Norges største aktør på åpne HMS-kurs.

Kursholder: Mads Nyhus - Avdelingsleder Lillesand og Arendal

Målgruppe for kurset:
Ledere, verneombud og medlemmer i AMU. Kurset passer også for ledere og tillitsvalgte og andre med interesse for fagfeltet.