HMS Grunnkurs NO (E-læring)



Kursarrangør: DataPower Learning
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Pris: 1.240

Vi tilbyr HMS grunnkurs for ledere og medarbeidere som nettkurs. HMS-arbeid handler om å forebygge og avdekke risiko, samt hindre alvorlige konsekvenser. Det er viktig at alle deltar aktivt i dette arbeidet.

Ledelsen har et spesielt ansvar for at virksomheten utfører internkontroll. At noen følger opp, også når noe går galt, er kvalitetsarbeid i praksis.

HMS-arbeid skal:
• Sikre godt arbeidsmiljø
• Øke sikkerheten på arbeidsplassen
• Forebygge helseskader
• Verne miljøet mot forurensning

HMS som e-læring:
Med DataPower Learning Online har du nå mulighet til å gjennomføre grunnkurs i HMS som e-læring. E-læring er en fleksibel læringsform som åpner for gjennomføring når det passer den enkelte. E-læring gir nye muligheter til å illustrere ulike problemstillinger på en mer levende og engasjerende måte. Samtidig legges det til rette for interaksjon, hvor brukerne blir aktivisert ved hjelp av blant annet interaktive oppgaver og tester. Kurset er tilpasset for ledere og inneholder ca. 15 timer e-læring. Kurset "Grunnkurs i HMS" er utviklet i nært samarbeid med Utvikling.org, som har lang erfaring med kurs og rådgivning innen HMS.

Målgruppe for kurset:
E-læring for ledere og medarbeidere

Språk:
• Norsk tekst (Norsk produktversjon)

Kursmateriell:
Systemkrav:
• Adobe Flash Player 7.0 eller nyere

Eksamen/sertifisering:
Etter at du har gjennomført kurset kan du ta en ettertest. Etter å ha bestått ettertesten kan du skrive ut ditt eget kursbevis.