Førstehjelp for bedrifter, barnehager og organisasjonerKursarrangør: Redd Liv Førstehjelp
Sted: Oslo
Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 eller 6 timer
Pris: fra 4.000

Erfaringsmessig vet man at en ulykke kan oppstå både på arbeidsplassen og i fritiden, og derfor er det viktig å kunne førstehjelp for å begrense skade eller redde liv.

Den raske utviklingen innen førstehjelp og akuttmedisin har ført til at det stilles større krav til de som må eller skal utføre førstehjelp.

Kursets innhold:
Kurset har en teoridel og en praktisk del, inkludert øvelser og gruppeoppgaver. Kursdeltagerne vil få tildelt ABC førstehjelpshefte, som er revidert i 2013, etter de nye retningslinjene som omfatter Hjerte-Lungeredning og bevisstløshet, og som er inkludert i prisen, samt kursbevis.

Instruktøren er utdannet Paramedic og har i mange år arbeidet i
Oslo Universitetssykehus ved Ambulansetjenesten i Oslo og Akershus.

Redde liv - kan jeg det?
Ja, det kan du - i alle fall kan du være en viktig “medspiller” til det. Noen få timer med REDD LIV FØRSTEHJELP kan være det som skal til for at du eller en av dine medarbeidere kanskje kan bidra positivt i en livsviktig situasjon.

Sideleie kan bety mer enn du tror.
Det er nemlig få som tror de kan være til hjelp i en nødsituasjon, men en handling som for deg kan fortone seg helt uvesentlig, kan faktisk vise seg å være helt avgjørende for å redde et menneskes liv.

et skjer når du minst aner det:
Besvimelser, pustebesvær, kramper, blødninger og bruddskader er dagligdagse hendelser på alle typer norske arbeidsplasser. Dessverre er tilbudet om å lære førstehjelp altfor lite og i veldig stor grad kun etablert på steder der det jobbes med dels farlige elementer ( byggeplasser, jord / skogbruk, fabrikker o.l. ). Et tilbud om opplæring burde derimot være en selvfølge i alle bedrifter, idrettsklubber, kjøreskoler, skoler, barnehager o.l.

Pris
4 timers kurs - 4.000 kr
6 timers kurs - 6.000 kr

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
"Takker for et bra kurs og en VELDIG imponerende kursholder.Fikk kurset til å bli mer underholdene og lettere å huske."

"Jeg vil igjen bare si hvor fornøyd vi er med kurset. En veldig god gjennomgang av alle typer førstehjelp. Min kone jobber som sykepleier ved Sykehuset Telemark og hun ble mektig imponert over programmet når jeg fortalte hva vi hadde vært igjennom."