Førerkort bil - Klasse B i Kristiansund

Hos kursagenten har vi oversikt over trafikkskoler og kursoversikt for førerkort klasse B i hele landet. Vanlig innhold I slik opplæring inkluderer; trafikalt grunnkurs, teorikurs, førstehjelp, kjøreopplæring, landeveiskjøring, glattkjøringskurs og mørkekjøring. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Her finner du Førerkort klasse BE - Bil med henger.

Trafikalt grunnkurs m/ mørkedemo - Klasse B - personbil

Vi tilbyr Trafikalt grunnkurs m/ mørkedemo - Klasse B - personbil. Tar du lappen hos oss på Halaas Trafikkskole skal vi gjøre vår ytterste for at du skal få en god opplæring. Alle har ulike behov, og vi ønsker dermed å tilpasse oss hver enkelt elev.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund 14.10.2024 (+1) 4 kveld14.10.2024 (+1) 4000 kr

Trafikalt grunnkurs u/ mørkedemo - Klasse B - personbil

Vi tilbyr Trafikalt grunnkurs u/ mørkedemo - Klasse B - personbil. Tar du lappen hos oss på Halaas Trafikkskole skal vi gjøre vår ytterste for at du skal få en god opplæring. Alle har ulike behov, og vi ønsker dermed å tilpasse oss hver enkelt elev.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund 27.05.2024 (+1) 4 kveld27.05.2024 (+1) 2.000 kr

Økonomisk kjøring

Vi tilbyr kurs i økonomisk kjøring. Formålet med kurset er å gi sjåførene konkrete tips og råd om hvordan de kan redusere sitt forbruk og følge opp egne resultater i hverdagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund

Føreropplæring Klasse B

Kvadda Trafikkskole tilbyr kun føreropplæring på automat i Elbil. Føreropplæring både i og utenfor tettbygd strøk. En enkel vei å knytte teori til praksis. TABSgo Kom forberedt til neste kjøretime. Ved å øve riktig hjemme, sparer man timer og penger på trafikkskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 30000 kr