Flamenco - øvet / videregående nivåKursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 19:10 - 20:20

Vi tilbyr dansekurs i flamenco på øvet / videregående nivå. Denne dansen blir ofte omtalt som en temperamentsfull, lidenskapelig og sensuell dans. Flamencoklassene inneholder teknikk, det spesielle fotarbeidet, gipsy-stilen, moderne flamenco og den klassiske spanske stilen.

Innhold:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker dansekurs i flamenco

Nivå: Øvet / videregående nivå

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.