Fisk,- filetering- og skalldyrkurs



Kursarrangør: Gladkjøkkenet
Sted: Mellom Boots Apotek og kaffebaren Cuba Life, i 2. etg
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Tollbogata 6, 4611 Kristiansand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:30 - 22:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.395

Vi arrangerer fisk og skalldyrkurs i Gladkjøkkenet. Målet er at du øker den erfaring og kunnskap med behandling av skalldyr og fisk. Når dere har jobbet i kjøkkenet med behandling av fisk, tilberedning av skalldyr og lært litt om farse av fisk, ender det opp i et nydelig 4 retters måltid.

Målet er at du skal øke din kunnskap og erfaring med behandling og tilberedning av skalldyr og fisk.

Meny:
• Hvitvinsdampede blåskjell med urtesmør og pinnebrød
• Grillede sjøkreps, kamskjell og kongekrabbe med en liten mango salat
• Røyking av torsk og ørret på en puré av spinat og persillerot med tomatvinaigrette
• Ut av røyken en liten deilig dessert

Målgruppe for kurset::
For alle som vil lære å tilberede fisk,- filetering- og skalldyr