Fett fra A til Å - Alt du behøver å vite, del 1 - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Når du selv vil
Pris: 599

Fett og fettforbrenning er en av vår tids store fokusområder. fettcellene har lenge blitt sett på som stort sett et energilager, men det de aller fleste ikke vet er at fettcellene og fettvevet er som sitt eget lille univers. Vil du vite mer? Da er dette for deg.

Fettcellene eller adipocyttene ble tidligere sett på som kroppens passive fettlager. I dag vet vi at de har en sentral rolle i kroppens stoffskifte, kommunikasjon og sykdomsutvikling. AFPT har i samarbeid med medisinsk kompetanse utviklet en 3 delers serie om alt du behøver å vite om fett. Gjennom nettbaserte forelesninger kan du lære alt du behøver å vite for å endelig forstå fettets komplekse verden og hvordan du kan påvirke det i den retningen du ønsker enten det er av kosmetiske eller helsemessige mål.

Lær når du vil og hvor du vil, enten det er på telefon, nettbrett eller PC.


Serien er inndelt i flere deler:

Del 1:
Fettceller, fettvev og fettforbrenning

Del 2:
Fettomsetning i vev under ulike tilstander: måltid (prandialt) og postprandialt, Hormonregulering av og endokrin styring fra fettvev. Termogenese og regulering av stoffskifte og matinntak fra appetittregulerende senter i hypothalamus.

Del 3:
Fortsettelse av tema i Del 2 samt integrering av disse tilstandene ved ulike sykdommer som metabolsk syndrom, diabetes, hjerte/karsykdommer, demens, leddsykdommer og kreft. Fettcellenes rolle for dannelse av inflammasjon.