FSE for Instruert personell - e-læring



Kursarrangør: ExTek
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 45 minutter
Pris: 600

Vi tilbyr kurs om FSE for instruert personell som e-læring. Dette kurset er beregnet for drift og vedlikeholdspersonell, med eller uten elektrobakgrunn. Hensikten er å gi grunnleggende kjennskap om hvilke faremomenter det er ved arbeid i et elektrisk anlegg og forebygging av ulykker.

Innhold:
Det er et krav fra myndighetene at når ikke-elektrofagfolk skal inn i et elektrisk anlegg, skal de være instruert til det arbeidet de har fått tillatelse til å utføre, som for eksempel skifte sikringer, resette bimetall-relè osv. Primær målgruppe er personell som skal bli instruerte personer. Sekundær målgruppe er personer med rolle i virksomhetenes HMS-arbeid.

Innholdet i kurset dekker myndighetenes krav til teoretisk opplæring for personer som skal utføre enkle drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg. Kurset har fokus på å forebygge ulykker og bli bevisst på farene ved å jobbe med elektrisitet. Det er teoretisk gjennomgang av førstehjelp og instrukser, men dette må kursbruker i tillegg få praktisk opplæring og instruksjon i.

Bestille e-læringskurs:
For bestilling av nettkurs / e-læringskurs, send oss en e-post med navn, adresse, e-post og ønsket kurs. Vi booker deg inn så snart som mulig og du vil da få en e-post med link og koder for å starte kurset.

Målgruppe for kurset:
Personell som arbeider eller planlegger arbeid i eller ved elektriske anlegg

Kursspråk:
• Kurset holdes på norsk