FDV-kongressen - webinar



Kursarrangør: Fagfokus AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr FDV-kongressen som webinar. På kongressen får du innblikk i den nyeste teknologien, de beste praktiske løsningene, samt treffe andre som har løsninger på de utfordringene du møter i hverdagen. Vi er stolt leverandør av den digitale konferansen på vegne av FDV-huset.

Innhold:
På vegne av FDV-huset, ønsker vi velkommen til FDV-kongressen digitalt. Vi ser at digitale møter er kommet for å bli. Derfor legger vi tilrette for at de som ikke har tid, anledning, eller av andre grunner ikke kan prioritere å reise fysisk til Gardermoen, fortsatt kan delta på FDV-kongressen! Vi streamer alle foredragene, og du kan kommunisere med foredragsholdere og stille spørsmål på lik linje med de i salen. Du kan også laste ned presentasjonene til foredragsholderne.

NB: Vi vet at det er vanskelig å følge med digitalt, og at teknikkproblemer, linjekapasitet, og plutselige jobbkrav kan spise av tiden din. Derfor får du tilgang til råopptakene så snart konferansen er over i 14 dager etter konferansen.

Heldigital konferanse:
Denne konferansen er heldigital og man kan kun se denne på internett. Du vil motta link en stund før konferansen starter slik at du slipper å finne frem denne samme dag. Du kan bruke PC, MAC, nettbrett og telefon.

Konferansier: Kjell Ove Hveding

Kjell Ove Hveding er en utradisjonell konferansier som først og fremst er medmenneske, menneskekjenner og opptatt av at alle skal ha det bra. Han er også gründer som med uslitelig entusiasme, pågangsmot og godt humør har basert sin suksess på sin tro på at alle i en organisasjon gjør en like viktig jobb. Enten man arbeider med service eller mennesker, er fokuset på de som skal motta dine tjenester.

Målgruppe for kurset:
Møteplassen for deg som arbeider med forvaltning, drift og vedlikehold