Estimering - tips og triks - bedriftsinternt



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i estimering - tips og triks for bedrifter. Vil du bli kjent med basisteknikker og prinsipper for estimering? På dette kurset vil du lære de beste tipsene og triksene for at å kunne gjøre enda bedre estimeringer.

Innhold:
Estimering av testoppgaver er en aktivitet som ofte blir glemt eller ignorert. Utfallet er uansett at det ikke blir gjort. Ofte er problemet manglende grunnlag, med dårlig kravspesifikasjon som ikke gir et godt helhetlig bilde av situasjonen. I dette kurset vil Frans gå gjennom basisteknikker og prinsipper for estimering. Han vil ta for seg ulike eksempler, testheuristikker og tommelfingerregler som gjør det enklere å implementere estimering i din arbeidshverdag.

Som kursdeltaker vil du lære:
• Grunnleggende estimeringsteori
• Heuristikker som bidrar til god estimering
• Beregningen av antall forventende feil ved bruk av function points, kodelinjer og andre «best practises»
• Hvordan dårlig organisasjon kan føre til flere feil
• Hvor mange feil introduserer prosjektet egentlig
• Hvor mange feil klarer vi å avdekke med hver testtype

Kursholder: Frans Dijkman

Frans Dijkman har lang erfaring innen test, og vi er stolte av at han har vært med i SOCO siden 2013. I tillegg til å være en svært dyktig testkonsulent, er Frans en ettertraktet kurs- og foredragsholder. Han har holdt foredrag på Agile Testing Days Berlin, Seetest i Romania og Testkonferansen Trondheim.

Frans er sterkt engasjert i testfaget i Norge, og er leder for Norwegian testing board - ISTQB i Norge. Da er det kanskje ikke overraskende at han har en rekke sertifiseringer med blant annet ISTQB Full Advanced Level (advanced testmanager, advanced test analyst og advanced technical test analyst), REQB Foundation, Certified Scrum Master, ISTQB Agile Tester Extension og mange fler.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Språk:
• Kurset holdes på norsk

Vis flere tilsvarende kurs: