Engelsk Høyere Nivå B2 – C1 - via Google Meet



Kursarrangør: English Compass
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 300/time

Alle våre kurs er personlig tilpassede og varer i tre måneder. Studenter kan enten bestille en 10-timers kurspakke med undervisning én gang i uken, eller en 20-timers kurspakke med undervisning to ganger i uken. Undervisningen tilbys én-til-én og foregår i sin helhet over Zoom.

Innhold:
Kurset "Engelsk Høyere Nivå B2 – C1" er laget spesielt for deg som allerede snakker godt engelsk, men som ønsker å fortsette å utvikle språket i samarbeid med en kvalifisert engelsklærer. Kanskje føler du at læringskurven din har stagnert litt, eller at du mangler det lille ekstra når du snakker eller skriver på engelsk. English Compass tilbyr et bredt spekter av personlig tilpassede engelskkurs. Ta kontakt for en gratis konsultasjon og prøvetime, og sammen kan vi vurdere hvilket nivå som passer deg best.

Teamet vårt består av professorer, lærere, språkforskere, skuespillere, journalister, aktivister og forfattere. Med undervisning over Zoom, kan vi tilby en interaktiv kursopplevelse som enkelt lar seg kombinere med en hektisk hverdag. Så lenge du har internett-tilgang kan kurset gjennomføres akkurat hvor og når det passer deg best.

Materialet:

Alt du trenger er en stabil internettforbindelse og du er klar til å ta fatt på ditt eget private engelskkurs. Du får tilsendt lese-, skrive- og lyttemateriell, i tillegg til grammatikkleksjoner og oppgaveark.
Prisen inkluderer alt av undervisningsmateriell, ekstrastoff, notater og valgfrie ukentlige lekser. Etter hver leksjon får du tilsendt en skriftlig språkvurdering som inneholder en gjennomgang av leksjonen og alt læringsmateriell du trenger for å forberede deg til neste leksjon.

Hver leksjon skreddersys for å passe deg og dine spesifikke språkkrav best mulig.

Pris:
Kurspakke 10 leksjoner (En gang i uken) = 3200 kr
Kurspakke 20 leksjoner (To ganger i uken) = 6000 kr