Elitehundetrener hjelper deg med konkurranselydighet



Kursarrangør: Aniport
Sted: Rogaland, Randaberg
Rogaland
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 time
Pris: 342

Jeg tilbyr all hundetrening ut ifra hundens behov og dine ønsker. Sammen kan vi sette opp plan på hva som er behovet og hva dere ønsker å oppnå. Grunnen til jeg tilbyr hundetrening er at jeg ønsker å dele min lidenskap med andre. Jeg føler jeg har noe å tilby både dyr og eier.

Innhold:
Gjennom årene har opparbeidet meg god erfaring. Man blir aldri utlært, men er konstant læring. Det å få trene andres hunder gjør at jeg også kan lære av andre hunder og det synes jeg er veldig spennende. Det viktigste for oss hundeeiere er å ha en hund som fungere i det daglige livet, så det må være prioritert nummer 1. Jeg ønsker å både hjelpe både hunder og hundeeiere til å ha et godt samarbeid. Da blir hundehold så mye kjekkere.

Dette skal vi gjøre:
Jeg tilpasser all treningen etter behov og ønsker fra dere. Dette kan være alt fra problemadferd, hverdagslydighet til konkurranselydighet. Først vil jeg bruke litt tid på å bli kjent med hunden din, for å se hvilket behov dere har. Ut ifra det tilrettelegger jeg treningen, så avtaler vi derifra.

Kursholder: Arnt Ove Holter

Mine kvalifikasjoner:
Jeg trener selv aktivt og konkurrerer i eliteklassen ( FCI3). Jeg har tent og konkurrert i over 30 år, gått på mange kurs med både anerkjente norsk og utenlandske instruktører. Selv har jeg tidligere holdt kurs i regi av Norsk retrivierklubb.

Gruppen består av:
Jeg trener kun en hund om gangen for å få mest mulig ut av treningen for din hund

Hvem det passer for:
Dette passer for alle hunder og hundeeiere som trenger hjelp til trening og aktivisering. Jeg tilpasser treningen etter deres behov og ønsker.

Maks antall: 1 dyr om gangen

Hva du skal ta med:
Hundebånd eller sele og line

Ekstraservice:
Treningsleker, godbiter, alt din hund trenger til trening