Eksplosive barn med Ross Greene | Modul 2 - net



Kursarrangør: Famlab
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kl. 12.00 – 15.30.
Varighet: 2 dager
Pris: 2.400
Neste kurs: 11.11.2024 | Vis alle kursdatoer

Hvordan kan vi forstå og hjelpe barn og ungdom med sosiale, emosjonelle og adferdsmessige utfordringer? Videregående kurs med Ross Greene En praktisk fordypning i metoden Problemløsning Gjennom Samarbeid.

Program for kurset
Gjennom kurset vil deltakerne få dybdeforståelse av de ulike sidene av modellen og hva som kreves for praktisk implementering i skole, barnehage, kliniske settinger eller i familier.

Undervisningen legger vekt på praktisk demonstrasjon av metoden, og også praktisk trening for deltagerene. Det er også mer tid til spørsmål, øvelse, samarbeid og diskusjon.

Det vil også bli brukt flere videoeksempler for å demonstrere modellens hovedtrekk i praksis. Og bruk i ulike kontekster.

Språk: Kurset holdes på engelsk uten oversettelse

Program for modul 2.
Online versjon av programmet, med hver modul fordelt på 2 dager.
Dag 1 og 2.
• Kl. 11.30. Vi åpner Zoom, registrering.
• Kl. 12.00. Undervisning.
• Kl. 13.00 – 13.15. Pause
• Kl. 13.15. Undervisning.
• Kl. 14.15 – 14.30. pause.
• Kl. 14.30. Undervisning.
• Kl. 15.30. Slutt.



Sideoversikt

1. Kursdatoer for 2024
2. Målgruppe for kurset
3. Om Ross Greene
4. Program for kurset
5. Steder
6. Priser og rabatter
7. Modul 2
8. Erfaringer fra tidligere deltagere
9. Gratis utdrag fra boken Utenfor
10. Om kurset
11. Anbefaling fra Jesper Juul
12. Mål for kurset

Målgruppe for kurset.

Dette er et kurs for alle som jobber innen: pedagogikk og undervisning, barnevern, barne og ungdomspsykiatri, familievern, familieterapi, politi eller fengsler, eller på annen måte med barns og unges psykiske helse og livssituasjon.

Kurset er også meget aktuelt for foreldre.

Modul 2 er for deg som fra før har kjennskap til Dr. Greens metode og ønsker mer intensiv og konkret trening i bruk av metoden Problemløsning Gjennom Samarbeid.

For å være med på modul 2 så må du ha deltatt på et kurs over 1 dag med Ross Greene tidligere. Du kan lese mer om modul 1 her.

Modul 2 egner seg for de som ønsker å øke sin forståelse av den og sine ferdigheter i å anvende modellen i skole og andre institusjoner, i privat praksis eller egen familie.

Vi oppfordrer også de som allerede har deltatt tidligere på modul 1 eller 2 til å komme tilbake for å videreutvikle sine ferdigheter i bruk av modellen, og til å få med seg de siste oppdateringene både av forskning og teorier om modellen.

“No one in America has thought more deeply about the problems of disruptive children in school than Ross Greene.” -Dr. Michael