Eksklusiv yoga og vandreferie i Andalucia



Kursarrangør: Finca Parrilla
Sted: Finca Parrilla, Andalucia
          Utlandet, Spania
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 dager / 4 netter
Pris: 13.500

Vi gleder oss til å møte deg til en eksklusiv langhelg på Finca Parrilla, vårt drømmested i Andalucia. Med oss på denne retreaten har vi Irina, fra Happy Foods som lager deilig, fresh og fargerik mat av lokale, økologiske råvarer, servert i vår «Alhambra» hage!

Vi gleder oss til å møte deg til en eksklusiv langhelg på Finca Parrilla, vårt drømmested i Andalucia.
Med oss på denne retreaten har vi Irina, fra Happy Foods som lager deilig, fresh og fargerik mat av lokale, økologiske råvarer, servert i vår «Alhambra» hage!


• Overnatting: Finca Parrilla, Frigiliana, Spania (40 minutter fra Malaga flyplass)
• Språk: Norsk og engelsk
• Ferdighetsnivå: Passer for de som ønsker en aktiv trenings ferie
• Varighet: 5 dager/ 4 netter
• Frokost, lunsj, to middager
• Pris: 13 500,- nok


Dra til Andalucia på den fineste tiden av året, våren og høsten hvor vi kan nyte sol og varme og fortsatt være aktiv.
Her bor du på det eksklusive landstedet Finca Parrilla og serveres de herligste lokale matopplevelser tilberedt av lokal kokk. Programmet er designet for at du skal oppleve en unik trenings ferie i Sør-Spania, i møte med ekte spansk landsbyliv. Her kan du virkelig finne tilbake til ro, glede og ny energi med yogatimer hver dag, ekskursjoner, guidede fjellturer, spektakulær utsikt, organisk kjøkken med lokal mat- alt et perfekt utgangspunkt for aktiv ferie og bedre helse.
Bli med og opplev magien i denne yoga, vandre ferien sammen med kuleste Happy Foods Oslo som kokker. https://www.happyfoods.no

Høydepunkt
• Yoga timer under åpen himmel
• Vandreturer i vakker og frodig natur
• Gastronomisk matopplevelse med Irina fra Happy Foods Oslo
• Krystallklart Middelhav og bademuligheter
• Finca Parrilla omgitt av en stor "Alhambrahage", med utsikt til naturparken og Middelhavet
• Stort svømmebasseng
• Møte med en spansk autentisk Middelalder landsby – en opplevelse i seg selv


Om Yoga programmet
Pernille Højbak er vår fantastiske yoga instruktør fra Danmark hvor hun har hatt sitt eget Yoga studio.
Ingenting er som å gjøre yoga under åpen himmel. Pusten blir friere, perspektivet blir større og man kan kjenne at kroppen fylles av livsenergi.
Vi starter dagen med en myk morgenyogatime (60 minutter) i den nydelige, frodige hagen på Finca Parrilla og ettermiddagen veksler mellom yoga og meditasjon. Yoga timene vil være en blanding av hatha yoga, rolig vinyasa (yoga-flyt), yin yoga, pusteøvelser og mindfulness meditasjon. Man trenger ikke å ha gjort yoga tidligere for å være med. Pia tilpasser timene slik at det passer for alle.
Når programmet er ferdig har deltakerne praktisert yoga hver dag, gått i fjellet, slappet av og tatt innover seg naturens helbredende virkning på kropp og sjel. Gjestene reiser hjem med overskudd og bedre helse!

Denne yoga langhelgen er ideell for enslige, par, venner eller grupper.

Vandre turene
Hver dag vandrer vi i de vakre fjellene Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama, som ligger i provinsen Malaga/Granada i østre del av Andalucia. Naturparken Sierras de Tejeda, Almijara og Alhama er en fjellgruppe fylt av fjelltopper, bekker, elver, strender, stier og kjerreveier.
Fra kysten av Middelhavet bryter fjellene opp mot horisonten med en spektakulær rekke av topper som når opp til over 1500 meter over havet. Her er frodig natur med et unikt planterike og et klima som er som skapt for å vandre i.

Vandringslederne
John og Graham er våre lokale fjellguider som tar oss inn i fjellheimen. Begge er godt kjent i fjellene i Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama, og en meget kunnskapsrike guider. Vi blir hentet hver morgen i en gammel minibuss og kjører til turens utgangspunkt. Deres lokalkunnskap beriker turene med fortellinger og historie.


Dagsprogrammet
07:30 Yoga
08:30 Frokost
09:15 Vandretur med fjell guid
14:30 Lunsj

16-17:30 Pool time
17:30 -19.00 Yoga & meditasjon
20:00 Middag


Vårt organiske, vegetariske kjøkken.
En kulinarisk opplevelse med Happy Foods Oslo.

Inspirert av naturen er vårt organiske, plantebaserte kjøkken et høydepunkt for våre gjester og en sentral komponent i vår tilnærming til helse og velvære.
Happy Foods Oslo brenner for vegetarisk kosthold.
Menyen vil være sesongbasert, og en stor inspirasjonskilde for gjestene! Lunsjen serveres i den vakre «Alhambra hagen» noe som av mange oppleves som dagens høydepunkt.


Om Finca Parrilla
Finca Parrilla ligger fredfullt til ved foten av fjellene i Teida og Alhama, med utsikt over Middelhavet og gir de perfekte omgivelsene for ro, og vandreglede. Finca Parrilla er en unik eiendom, som tilbyr en eksklusiv kombinasjon av elegant og rustikk innkvartering. Landstedet består av to hus, svømme basseng, yogafasiliteter og et lite Maria-kapell for stillhet og meditasjon.

Rommene
Landstedet har seks store, luftige lyse soverom. Disse romslige, vakre rommene har himmelsenger, dobbeltsenger eller to enkeltsenger på hvert rom. Overnatting på kurset er basert på at to personer deler rom. Reiser du sammen med noen deler dere samme rom. Vi har alltid mange trivelige damer som gjerne deler rom om du reiser alene. Det er 2 rom pr. bad.


Om landsbyen- Frigiliana
Spanias vakreste landsby!
Dra til Frigiliana og opplev den unike stemningen i landsbyen med masse sjarm og historie.
Frigiliana er Spanias vakreste landsby med verdens beste vibe. Når man først har opplevd den unike stemningen her, er det et sted man alltid ønsker seg tilbake til!
Landsbyen har høstet mange priser for sin skjønnhet og autentiske arkitektur fra maurertiden. Herfra kan du nyte utsikten til Middelhavet, fjellene, trange gater, hvitkalkede småhus, koselige og fristende cafeer, små butikker, herlige restauranter og ekte spansk landsbyliv.

Bærekraft
Vår bærekrafts visjon:
Naturen er vår inspirasjon. Vi er dedikert til å bevare og beskytte planeten, og forsøker å integrere bærekraftig praksis ved enhver anledning i hele vårt konsept.

Transport
• Fly fra Oslo til Malaga Airport. Ingen bestiller flyreise før turen er bekreftet på e-post.
• Fri transport fra og til flyplassen i Malaga, om man kommer til det angitte tidspunktet for ankomst.
• De som kommer før eller senere må ta seg til Parrilla i egen taxi. (Ca €100 en vei)

Påmelding & betaling
Påmelding innen : 6 februar 2023 til via skjema på denne siden.
Påmelding bekreftes ved at deltakerne innbetaler 4500 NOK ved påmelding. Resterende 9080,- NOK betales innen 10 mars 2023.


Dette er inkludert i prisen:
Prisen inkluderer 5 dager / 4 netter:
• Overnatting i delte rom
• Frokost, lunsj, 2 middager
• Daglig yogaklasser
• Guidede fjellturer i Naturparken
• Guidetur på eiendommen
• Landsbyvandring
Flyplasstransport fra og til Malaga flyplass ( ved felles ankomst og avreise.)
• Gratis WiFi
Ikke inkludert i prisen: Flybilletter, alkohol, ekskursjoner.


Forsikring
Alle våre gjester må tegne reiseforsikring i tilfelle sykdom og avbestilling!

Vi tar forbehold om endringer i programmet grunnet værforhold eller andre hendelser utenfor vår kontroll og ytre påvirkning.
Antall deltagere er begrenset til 12. Her gjelder førstemann til mølla!


Vi har lagt alt til rette for fantastiske dager og vi gleder oss til å ønske deg velkommen!