Effektive testmetoder og teknikker i praksis - bedriftsinternt



Kursarrangør: SOCO Norge AS
Sted: SOCO sine lokaler
          Oslo, Sentrum
Kursadresse: Rådhusgata 20, 0151 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om effektive testmetoder og teknikker i praksis for bedrifter. Ønsker du å spare tid og penger på programvaretesting og testledelse? Få bred kunnskap om testarbeid i alle faser, fra forberedelser til gjennomføring og etterarbeid, med kursholder Sindre Sandivk.

Innhold:
Test av software gir muligheten til å sikre og forbedre både IT-systemer, nettsider og applikasjoner. I kurset vil du fokusere på testing som utføres av brukere og kunder av IT-systemer. Du vil få en detaljert gjennomgang av testmetodikk og konkrete testteknikker, som gjør deg bedre sikret til å takle fremtidige testutfordringer. Metodene du lærer gir deg bedre kontroll og trygghet i hverdagen, sparer deg både tid og penger, og du kan ta de i bruk så snart du er tilbake på arbeidsplassen.

I kurset vil du:
• Lære hvordan du planlegger, leder og evaluerer testing
• Få innblikk i relevante og gode testmetoder- og teknikker
• Lære om testprosessen på ulike nivå
• Få oversikt over egenskaper som kan og bør testes
• Få innblikk i automatisering av testprosessen

Kursholder: Sindre Sandvik

Sindre har over 27 års erfaring innenfor testarbeid og testledelse fra forskjellige typer organisasjoner. Han har hatt ansvar for flere større testprosjekter og generelt ansvar for kvalitetssikring i avdelinger der han har vært ansatt. Han har også hatt ansvar som testfagansvarlig i konsulentselskap og vært aktiv i fagmiljøer i Norge og i Europa som medlem i programkomiteen for testkonferansen Eurostar.

Gjennom hele sin lange karriere har han blitt benyttet som foredragsholder i flere testfagfora og organisasjoner. Sindre har både teknisk og pedagogisk utdanning og sammen med sin ISEB Practioner eksamen samt ISTQB har han en solid bakgrunn for å kunne lede og veilede innenfor testfaget. Han er en motiverende og engasjert person som er dyktig til å lede teammedarbeidere til å jobbe i samme retning.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter - Kurset passer for deg som jobber med test av programvare på ulike nivåer, enten du er leder for systemutvikling, prosjektleder, tester, testleder, kunde som kjøper programvare eller arbeider med kvalitetssikring av IT-systemer.

Forkunnskaper:
• Programmeringsbakgrunn er ikke et krav

Vis flere tilsvarende kurs: