Edgecam Essential TurningKursarrangør: Jærtek
Sted: Kurset kan også holdes på forespørsel
          Rogaland, Time / Bryne
Kursadresse: Trallfavegen 2, 4340 Bryne (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Normalt fra kl. 08:00 til 15:00
Varighet: 7 timer
Pris: 4.250

Kurset er grunnleggende for Edgecam dreiing, modellering i EWS, posisjonering av 3D-modell i chuck, legge på emne, valg av dreiebenk, automatisert og manuell programmering samt virtuell simulering av program. Ingen krav til forkunnskaper.

Mål:
Edgecam fra Vero Software er vårt foretrukne programmeringsverktøy for CNC styrte maskiner. Vero Software lager også Part Modeler, som er et 3D modelleringsverktøy for maskinarbeideren, linket direkte inn mot Edgecam. Stadig flere oppdager fordelene ved å programmere på 3D modeller. Målet for dette kurset er å gi deltakerne aktuelle
kunnskaper i bruken av Edgecam, fra grunnleggende til det mest avanserte. Kursene avvikles med en eller flere moduler tilpasset bruksområdene for Edgecam.

Kursopplegg:
Klasseromsundervisning hvor kombinasjon av teori og øvelser gjennomføres med veiledning av instruktør. Det benyttes moderne teknisk og pedagogisk utstyr. Instruktørene har flere års erfaring med bruk av Edgecam. Dette kombinert med reelle oppgaver og problemløsning vil gi deltakerne en god og effektiv opplæring.

Målgruppe for kurset

Forkunnskaper
En viss forståelse for maskinering samt generelle PC
kunnskaper. Kurset vil bli bygget ut med aktuelle
moduler tilpasset brukerne behov. For deltakelse på
videregående moduler vil forkunnskaper bli angitt i
modulbeskrivelsen.