DocBR1: An Introduction to Business Research - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (20 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: Tilgang til læringsportal i 18 måneder
Pris: 15.500

Vi tilbyr nettbasert kurs i DocBR1: An Introduction to Business Research. DBR1-emnet gir en grunnleggende innføring i forskning og metoder for doktorgradsstudenter. Du lærer hvilket form og hvilket innhold som kreves i en avhandling og hvordan du eksamineres.

Beskrivelse:
DBR 1 er det første av tre emner som til sammen gir graden Postgraduate Certificate in Business Research methods. Dette første emnet har som mål å hjelpe deg til å utvikle en avansert forståelse av faktorer som inngår i doktorgradsprosessen. Du vil lære om de nødvendige forskningsverktøy du behøver for å forstå og analysere forskningsartikler og hvordan du gjennomfører doktorgradsforskning og skriver en avhandling.

Innhold i emnet:
• Introduksjon til forskning
• Litteraturgjennomgang og forskning
• Filosofisk utgangspunkt
• Generere og utvikle forskningsforlag
• Forskningsstrategi og metodologi
• Hvordan avslutte et doktorgradsarbeid
• Problemløsing og konklusjon

Læringsutbytte:
Etter gjennomført og bestått emnet vil du vite hvordan PHD og DBA er strukturert og forskjellen mellom de to gradene. Du kan tenke kritisk om forskningsfilosofi og følgelig hvordan metoder og litteraturgjennomgang er avhengige av hverandre. Du forstår hva som er god praksis innen forskning, inkludert originalitet. Du kan referere og sitere kilder korrekt.

Undervisningsform:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, hvor du vil. Det er en fleksibel studiemetode, som gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Emnet er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, samt gjennomføring av en skriftlig eksamen. Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hvordan du skal jobbe med emnet til enhver tid.

Varighet:
Det er ingen begrensning på hvor lang tid du kan bruke på et emne, du vil derfor ha tilgang til emnet helt til du har fullført og bestått eksamen.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettbasert kurs i DocBR1: An Introduction to Business Research

Opptakskrav:
Før du kan melde deg opp til emner som inngår i mastergraden, må du søke og få opptak til studiet.
• Opptakskravet er Mastergrad

Kursmateriell:
Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen. Hvis du ønsker pensumet i permer, kan du selv bestille dette direkte fra EBS via email.

Eksamen / sertifisering:
Heriot-Watt University arrangerer to eksamensperiode i året; Major diets og Minor diets. Det blir arrangert eksamen på mer enn 350 steder i over 150 land verden over. I Norge er det er mulig å velge eksamensavleggelse i følgende byer: Ålesund, Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim i major periodene. I minor periodene tilbys eksamen kun i Oslo.

OBS! Vi kan ikke garantere at ønsket sted vil bli innfridd, da det er EBS som setter opp eksamensplan på grunnlag av alle påmeldinger. EBS legger ut informasjon om dette under kommunikasjonsfanen i studentportalen hos EBS. Det er en 3-timers skriftlig eksamen som avholdes på engelsk.