DS Crew - Dansesonens hiphop nivå 5, avansert (10. klasse + vgs)



Kursarrangør: Dansesonen AS
Sted: Vollen
          Akershus, Asker
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr dansekurs i DS Crew - Dansesonens hiphop crew nivå 5, avansert for ungdom. Dansesonens hiphop Crew er en liten gruppe med selvstendige hiphop dansere på avansert nivå, dvs. høyeste vanskelighetsgrad. Deltakerne deltar også i Hiphop Crew.

Ved siden av dansetreningen og videre fordypning innen hiphop-kulturen vil denne gruppen jobbe mer selvstendig, og deltakerne vil også skape og koreografere selv. Det stilles høye krav til den enkelte elev, både innsats på danseklasse, skriftlig prøve og teoretisk arbeid inne hiphop med noe hjemmearbeid. Elevene må være forberedt på å jobbe selvstendig både i battles og freestyle.

Treningen vil basere seg på teknikker innen house og hiphop. Klassene vil inneholde danseteknisk trening basert på disse to stilene, det vil også være fokus på rytme og musikalitet, battles og freestyle. Dette er en flott mulighet for de som ønsker å fordype seg innen hiphop.

Målgruppe for kurset:
Ungdom (10. klasse + vgs) som ønsker dansekurs i DS Crew - Dansesonens hiphop crew nivå 5, avansert.

Kriterier for opptak:
• Deltakerne blir invitert til å delta og blir tildelt plass på bakgrunn av danseteknisk nivå og innsats. Elevene rekrutteres fra Hard2Hate Crew. Kun liten gruppe.