Cubansk salsa litt øvet 2



Kursarrangør: DansMania
Sted: Strandgata - 2. etg.
          Troms, Harstad
Kursadresse: Strandgata 17, 9404 Harstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl. 19.00-19.55
Varighet: 4 kvelder
Pris: 600

På dette nivået videreutvikler vi ferdighetene med å introdusere stylingelementer for damer og herrer i dansen.Cubansk salsa er en herlig dans, fengende, fri og lidenskapelig. Salsa er en dans med røtter fra Cuba og latinamerika forøvrig, og dansen er etter hvert blitt svært populær i hele verden.

Salsa er en dans med røtter fra Cuba og latinamerika forøvrig, og dansen er etter hvert blitt svært populær i hele verden. Du trenger ikke å ha egen dansepartner for å delta på kursene. Du trenger ikke å ha egen dansepartner for å delta på kursene. Klær og sko: Vi får stadig spørsmål om hva man skal ha på seg på kurs: Klær som er behagelige å danse i - treningstøy eller vanlige klær.

Det samme gjelder sko: Treningssko, tøysko, eller pensko for innebruk, og som ikke lager sorte merker på gulvet. Skoene bør ikke være for ´trege´ slik at man ´sitter fast i gulvet´, men heller ikke for glatte. Damer kan bruke sko med hæl på hvis de ønsker det - da bør de være stødige og gode å danse i. Det finnes spesielle salsasko á la disse med åpen tå, lukket hæl og en spesiell avstiving i sålen for de som ønsker det, men det er ikke nødvendig for å være med på kursene :)

Sesongkort hos dansmania: Du kan kjøpe sesongkort som gjelder for alle kurs på oversikten inkl. Zumba for hele sesongen (august t.o.m.desember). Sesongkort koster kr. 3 500,- / studenter kr. 3 200,-. Det vil lønne seg hvis du vil delta på f.eks. Zumba 2 ganger i uken og Cubansk salsa. Du kan kjøpe eget sesongkort kun for Zumba 2 ganger i uken også: Kr. 2 700,- / student 2 500,- (gjelder 2 ganger pr uke enten det er mandag, onsdag eller fredag. Du kan ikke "samle opp" og gå f.eks. 1 gang én uke og 3 ganger neste uke).

Målgruppe for kurset
For alle som ønsker å lære å danse cubansk salsa.

Forkunnskaper:
Ny begynner kurs

Vis flere tilsvarende kurs: