Cubansk salsa grunnkurs - nivå 1 - helgekurs



Kursarrangør: DansMania
Sted: Strandgata - 2. etg.
          Troms, Harstad
Kursadresse: Strandgata 17, 9404 Harstad (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 600

Vi tilbyr cubansk salsa grunnkurs - nivå 1 - helgekurs. Dette er et nybegynnerkurs og du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Passer også for de som har gått nybegynnerkurs før og ønsker å friske opp litt. Cubansk salsa er en herlig dans, fengende,

fri og lidenskapelig. Salsa er en dans med røtter fra Cuba og latinamerika forøvrig, og dansen er etter hvert blitt svært populær i hele verden.

Klær og sko: Vi får stadig spørsmål om hva man skal ha på seg på kurs: Klær som er behagelige å danse i - treningstøy eller vanlige klær. Det samme gjelder sko: Treningssko, tøysko, eller pensko for innebruk, og som ikke lager sorte merker på gulvet. Skoene bør ikke være for ´trege´ slik at man ´sitter fast i gulvet´, men heller ikke for glatte. Damer kan bruke sko med hæl på hvis de ønsker det - da bør de være stødige og gode å danse i. Det finnes spesielle salsasko á la disse med åpen tå, lukket hæl og en spesiell avstiving i sålen for de som ønsker det, men det er ikke nødvendig for å være med på kursene.

Målgruppe for kurset
For alle som ønsker å lære å danse cubansk salsa.

Forkunnskaper:
Dette er et nybegynnerkurs og du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Passer også for de som har gått nybegynnerkurs før og ønsker å friske opp litt. Det er ikke nødvending med egen dansepartner for å delta.

Vis flere tilsvarende kurs: