Cha-cha -cha og salsa videregående



Kursarrangør: Salsa Kompaniet
Sted: Åpen Scene - SalsaKompaniet
          Oslo
Kursadresse: Torggata 16, 4 etg, 0181 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: 1.490

Vi tilbyr videregående kurs i cha-cha-cha. Salsa Kompaniet er et aksjeselskap som driver med dansekurs, shows og eventer. Hovedbasen for kursvirksomheten ligger i Oslo, med avdelinger i Drammen, Moss, Asker og Lillestrøm.

Vi har hovedfokus på latinamerikanske danser og da spesielt salsa. Skolen startet opp i 2001 og har vokst fra 50 elever til rundt 450 elever per dags dato. Det gjør oss til den største salsaskolen i Norge. En av hovedgrunnen til den sterke veksten, er vår fokus på kvalitet. Alle kursene er bygd opp etter dansepedagogiske prinsipper og skolen har noen av verdens mest annerkjente salsainstruktører. Disse har representert Norge på internasjonalle kongresser og har blant annet vært koreografer for Dansefeber og Skal Vi Danse.

Show og event delen fokusere i hovedsak mot bedriftmarkedet. Vi skreddersyr løsninger for kick-off, julebord, produktlanseringer eller ganske enkelt dansekurs for bedriften. I tilegg til våre internajonale danseinstruktører, har vi også en show gruppe. Denne består av skolens beste dansere.

- Alle gutter på på Nybegynner- og Litt Øvet kurs kan danse gratis på andre Nybegynner og Litt Øvet kurs.

Målgruppe for kurset:
Videregående.

Vis flere tilsvarende kurs: