CND Brisa Gel (gele)



Kursarrangør: Neglakademiet AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 16:00
Varighet: 5 dager
Pris: 19.900
Neste kurs: 10.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i CND Brisa Gel (gele). På kurset lærer du de grunnleggende teknikkene innen bruken av gele. Undervisningen er hensynsfullt balansert mellom teori og praksis og etter endt kurs vil du være i stand til å arbeide profesjonelt ute i markedet.

Kurset går fra mandag til og med fredag, alle dager kl. 0900 til cirka kl. 1600. Så er det cirka 5 uker med egen praksis, så treningsdag og eksamensdag. Totalt 6 dager på kurs. Brisa Gel er luktfritt, noe som gjør det ideelt for mange salonger og Spa. Brisa Gel er det første hypoallergiske gelesystemet, dvs at CND har eliminert og redusert de ingrediensene som kan gi allergier. Du øver på deg selv og modeller i løpet av kurset.

Kursinnhold:
• Permanent fransk manikyr
• Støping på sjablong og tipp
• Form og design
• Anatomi
• Hygiene og sikkerhet i salongen
• Produktlære

Med CND sitt fantastiske og prisbelønte Brisa Gel System legger du tynne, lette, vakre og naturlige negler med en utrolig glans og holdbarhet. De er ideelle for kunder som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr. Brisa Gel gir deg muligheten til å jobbe med et geleprodukt som er svært lett å bearbeide. Ikke noe geleprodukt på markedet er så allsidig som CND Brisa Gel. Du kan legge på tipp, på naturlige negler eller skulptere på form. Mange fargevalg sikrer fornøyde kunder og du har også uendelige muligheter til å blande egne farger.

Ønsker du mer informasjon vennligst se vår hjemmeside www.neglakademiet.no

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i CND Brisa Gel (gele)

Aldersgrense:
• Alle over 18 år kan delta. 17 år med foreldrenes samtykke.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer produktpakke, CND LED Lampe, kursmanual og diplom.

Eksamen / sertifisering

Du får utlevert diplom etter bestått eksamen

Vis flere tilsvarende kurs: