Bystekurs - langhelg



Kursarrangør: Liv i leire
Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Thorvald Meyers gate 51, 0555 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag kl. 17 - kveld (ca 20) Lørdag og søndag 11-17
Varighet: 1 helg
Pris: 4.500

Vi tilbyr kurs hvor du lærer å lage en portrettbyste og utvikle dine evner til å se og realisere de formene du ønsker! Anniken hjelper deg å virkelig komme dit du vil! Du får trene øyet ditt og vil merke et stort hopp i ferdigheter for å få til den formen du vil.

Innhold:
Lag en portrettbyste av noen du er glad i eller et selvportrett! Viktig: Vi jobber ut fra bilder. Ta bilder fra alle tenkelige vinkler som du kan modelere etter. Hvis du har en speiderkniv ta den med. Anikken er en veldig erfaren og dyktig instruktør og hun hjelper dere med å få fantastiske resultater! Kurset går over en langhelg fra torsdag ettermiddag til søndag, og du kan overnatte hos oss.

Storkjøkkenet er åpent og du lager din egen mat. Eventuelt sammen med dine med kursister. Det er 4 km inn til Rakkestad og butikker. Stuen er koselig med peis og mulighet til å oppholde seg (tidligere en kafe- og det er her dere lager dere mat). Kursstedet ligger landlig til, med åker og eng og flotte gårder rundt seg og nærme skogen med fine turstier rett uten for døren.

Påmelding:
Påmeldingen er bindende. Ved sykdom kan du endre til et annet kurs. Vi refunderer ikke kursavgiften hvis du ikke møter eller ikke har betalt faktura. (Vi bestiller kursholder i forhold til antall deltagere påmeldt, som også må betales uansett).

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å lage en portrettbyste

Forkunnskaper:
• Du bør ha vært borti leire før, men det går an å være nybegynner