Business Negotiation - nettkurs



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (20 studiepoeng)
Undervisningstid: Oppstart hver dag hele året
Varighet: Heltid / deltid
Pris: 15.500

Vi tilbyr nettbasert kurs i business Negotiation. Business Negotiation gir deg en grundig teoretisk og praktisk innføring i forhandlinger. Målet med emnet er å gi deg kunnskap om forhandlinger i teori og praksis.

Beskrivelse:
Målet med emnet er å gi deg kunnskap om forhandlinger i teori og praksis. Du lærer sentrale begreper innen forhandling, og hvordan du kan forhandle mer effektivt.

Forhandling er generelt en praktisk ferdighet, og du vil kunne ta med deg praktiske verktøy og teknikker som vil hjelpe deg med å forhandle både hjemme og i jobbsammenheng.

Du vil videre lære om blant annet hvordan du kritisk vurderer rollen til forhandling som beslutningsverktøy, forskjell mellom ulike forhandlingsstiler, samt hvordan du kan analysere dine egne styrker og svakheter som forhandler.
Læringsutbytte
• Kritisk kunne vurdere rollen til forhandling som et beslutningsverktøy
• Kunne sammenlikne de forskjellige typene forhandlinger: distributiv, integrerende og rasjonell
• Kunne forklare fordelene med rasjonelle teorier når man håndterer irrasjonelle menneskelige forhandlinger
• Kunne demonstrere forskjellene mellom forhandlingsstilene, og innvirkning på forhandlingene
• Kunne illustrere kulturspørsmålene som påvirker forhandlinger på vår globale markedsplass
• Kunne diskutere kjønskjevhet i forhandlinger, hvilken effekt det har på deg, og med særlig fokus på lønnsforskjellen mellom kjønnene
• Være forberedt på å kunne motvirke vanskelig atferd med strategier og atferd, gjenkjenne makt og manipulasjon, og kunne motvirke en rekke forskjellige taktikker
• Være i stand til å analysere egne styrker og svakheter som forhandler og utvikle strategier for å håndtere andre forhandlere
• Kunne bruke en rekke verktøy for å fullføre en vellykket forhandling



Undervisningsform:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, hvor du vil. Det er en fleksibel studiemetode, som gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Emnet er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, samt gjennomføring av en skriftlig eksamen. Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hvordan du skal jobbe med emnet til enhver tid.

Tidsbruk:
Det er ingen begrensning på hvor lang tid du kan bruke på et emne, du vil derfor ha tilgang til emnet helt til du har fullført og bestått eksamen.

Dette emnet inngår iMaster of Business Administration - MBA

Målgruppe for kurset:
Alle om ønsker nettbasert kurs i negotiation

Opptakskrav:
Du må ha en bachelorgrad eller godkjent realkompetanse.
For å få opptak gjennom realkompetanse må følgende dokumenteres:
• 25 år eller mer i løpet av opptaksåret
• 5 års arbeidserfaring eller mer

Kursmateriell:
Elektronisk pensum er inkludert i emneavgiften. Denne får du tilgang til i læringsportalen. Hvis du ønsker pensumet i permer, kan du selv bestille dette direkte fra EBS via email.

Eksamen / sertifisering:
Heriot-Watt University arrangerer to eksamensperiode i året; Major diets og Minor diets. Det blir arrangert eksamen på mer enn 350 steder i over 150 land verden over. I Norge er det er mulig å velge eksamensavleggelse i følgende byer: Ålesund, Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim i major periodene. I minorperiodene tilbys eksamen kun i Oslo.

OBS! Vi kan ikke garantere at ønsket sted vil bli innfridd, da det er EBS som setter opp eksamensplan på grunnlag av alle påmeldinger. EBS legger ut informasjon om dette under kommunikasjonsfanen i studentportalen hos EBS. Det er en 3-timers skriftlig eksamen som avholdes på engelsk.