Bugg - videregående steg 2



Kursarrangør: Dancemania Romerike
Sted: Folkets hus
          Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Kursadresse: Strømsveien 61, 2010 Strømmen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandag 20:15 - 20:45
Varighet: 6 kvelder
Pris: 750

Vi tilbyr dansekurs i bugg for viderekomne steg 2. Bugg er i grunden en helsvensk dans, men som sakte men sikkert også har kommet til de andre skandinaviske landene. Buggen har ulike stiler og varianter, men grunden er i stort sett lik i dem alle.

Innhold:
Denne dansen, som er enkel i sin oppbygning og struktur, er den dansen med flest konkurransedansere og sosial dansere i Sverige. Når man i Sverige begynte å konkurrere i bug på 70-tallet fans det en klasse for alt, nemlig fri stil. Denne ble delt opp i 1983 i grenene utebugg og fri stil, men allerede i 1984 tok man bort dette og gjorde en ny oppdeling. Den nye oppdelingen var fri stil og rock. Senere fikk man den oppdelingen man har i dag og buggen ble utviklet med stor entusiasme av dansere i hele Sverige.

I dag er bugg den dansstilen som de fleste danseklubber i Sverige har som sin stamme, hvilket også er tilfelle for vår klubb her i Norge, Dancamania Romerike. Vi har bugg i 3 nivåer i vår klubb. Vi følger deg fra du går inn dørene og aldri har danset bugg, til du kanskje går ut på konkurransegulvet, om det er et ønske.

Våre instruktører i bugg er:
• Eva Ganzarain og Anne Bekkholt
• Tommy Olsson
• Linda Svensson og Kim Skjerve
• Kjetil Vognild og Unn Kristin Stenbro

Pris:
6 ganger kr 750,- pr pers, for påmeldt i par kr 1300,-

Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å danse bugg

Forkunnskaper:
• Du må ha gjennomført steg 1

Nivå:
• Videregående steg 2