Brannvern / rømningsøvelser i egen bedrift - bedriftsinternt



Kursarrangør: MIP Sikkerhetssenter
Sted: I din bedrift eller våre lokaler
          Nordland, Rana / Mo i Rana
Kursadresse: Industriparkveien 2, 8626 Mo i Rana (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i brannvern og rømningsøvelser for bedrifter. Øvelsesinnholdet utarbeides av kurssenteret og forhåndgodkjennes av bestiller for å sikre relevant trening. Målsettingen er at øvelsene skal øve personellet ihht. den risiko som finnes eller de kan bli utsatt for.

Innhold:
Etter endt øvelse skal deltakeren ha fått trening i det på forhånd avtalte tema, og han skal ha fått økt sin kunnskap og sine ferdigheter i emnet. Brannvernforskriften stiller klare krav til brannøvelser i bedriften. Disse øvelsene skal være basert på bedriftens risikomoment. Det stilles også krav til en viss form og kvalitet, og HMS skal alltid være vektlagt i gjennomføringen. Vi kan gjennomføre øvelser i din bedrift. Vi har god erfaring på dette området, og kan som eksempel nevne evakueringsøvelser, rednings-stabsøvelsr, katastrofeøvelser, sanitetsøvelser og røykdykkerøvelser (kaldrøyk).

Målgruppe for kurset:
Alle bedrifter med behov for øvelse i sanitet, brann, evakuering, stabsarbeid, røykdykking etc.

Eksamen / sertifisering:
Etter endt kurs får bedriften en skriftlig dokumentasjon og evaluering av øvelsen. Denne skal inngå i bedriftens internkontrollsystem og branndokumentasjon.

Vis flere tilsvarende kurs: