Bokseskole



Kursarrangør: Bokseklubben av 1930
Sted: Rostenhallen
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Østre Rosten 39, 7075 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager og torsdager kl 17:30 – 18:30
Varighet: 10 uker
Pris: 1.600

Vi tilbyr boksingens ABC på 10 uker. Bokseskolen er beregnet for nybegynnere hvor man lærer boksingens ABC, hvor man lærer det grunnleggende i boksing som guard, fotarbeid, utførelse av slag og unnvikelser/pareringer. Bokseskolen er tilpasset aldersgruppen 10-25 år.

Innhold:
Dette er for alle som ønsker å lære seg boksing fra grunnen av. Ingen erfaring er nødvendig. Bokseskolen varer i 10 uker med to treninger i uken med fokus på boksingens ABC, hvor man lærer det grunnleggende i boksing som guard, fotarbeid, utførelse av slag og unnvikelser/pareringer. Lær deg selvforsvarets edle kunst gjennom god og variert trening i et sunt og trivelig miljø. Treningen blir ledet av dyktige og erfarne trenere, og vi vil på den måten ha mulighet til å følge opp hver enkelt på best mulig måte.

Bokseskolen koster kr 1600. I tillegg til trening vil alle deltagere på bokseskolen motta hansker, håndbandasjer og tannbeskyttere når deltageravgiften er betalt. Betalingsfrist er på trening nr. 3, hvilket betyr at du kan prøve et par treninger før du bestemmer deg om du vil fortsette. Selve bokseskolen avsluttes med mulighet til å ta ferdighetsmerke under et eget stevne. Alle som klarer dette vil få tildelt ferdighetsmerke og diplom fra Norges Bokseforbund.

Instruktører: Odd Inge Misund, Aurora Kjekshus Reite og Kristoffer Moa Pettersen.

Målgruppe for kurset:
Dette er for alle som ønsker å lære seg boksing fra grunnen av

Kursmateriell:
Vi trener i vanlige treningsklær og innesko. Husk vannflaske. Klubben har hansker og hjelmer til utlån, så det eneste du trenger å kjøpe er bandasjer og tannbeskytter. For deltakere i bokseskolen er dette inkludert i treningsavgiften. Klubben har diverse utstyr til salgs som bandasjer, tannbeskyttere, vannflasker mv.

Eksamen/sertifisering:
Ved skolens slutt er det mulighet for å ta ferdighetsmerke. Alle som klarer dette vil få tildelt ferdighetsmerke og diplom fra Norges bokseforbund.

Vis flere tilsvarende kurs: