Blomsterdekoratør Grunnopplæring for voksne, deltid



Sted: Oslo, Skøyen
Oslo
Kursadresse: Karenslyst Allé 9C, 0278 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandag - onsdag Kl. 09.00 - 16.00
Varighet: 1 år deltid
Pris: 82.500
Neste kurs: 19.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr blomsterdekoratør Vg2, komprimert kurs deltid. Kurset er beregnet på voksne som ønsker å starte utdanning fram mot fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller unge som ønsker et alternativt løp til vanlig skole.

Kurset følger norsk læreplan for programfag Vg2 Blomsterdekoratør og Yrkesfaglig fordypning, og er beregnet på voksne som ønsker å starte utdanning fram mot fagbrev i blomsterdekoratørfaget eller unge som ønsker et alternativt løp til vanlig skole.

På BLOK går vi gjennom grunnleggende teori og praksis i alle fagets disipliner, uttrykk og teknikker. I bedrift får du erfaring med faget og blomsterdekoratørens arbeidsoppgaver. Du har mulighet til å bli kjent med ulike bedrifter, og har mulighet til å finne arbeid eller læreplass. Siden kurset har innlagt praksis gir det godskriving i senere læretid.

Det må beregnes en del lesing og skolearbeid hjemme.

Kursavgiften inkluderer blomster og botaniske materialer. Skolebøker, håndverktøy og eksamensavgift kommer i tillegg.

Kurset er godkjent for støtte i Lånekassen.

Annet om kurset:
Skoledager fra kl. 09.00 - 16.00 mandag - onsdag. Ferier følger vanlig ferieplan i videregående skole i Oslo. De fleste dagene foregår undervisningen i BLOKs lokaler på Skøyen i Oslo (5 min å gå fra Skøyen stasjon) Aktiviteter utenfor BLOK er besøk i bedrifter, museer, botanisk hage, dekorering av Oslo rådhus m.m. Utplasseringbedrift til praksisperioder kan skaffes av BLOK, eller deltaker skaffer selv plass i ønsket bedrift.

Undervisningen foregår tildels sammen med lærlinger i bedrifter. Dette gir inspirasjon og kan også gi et godt kontaktnett innen faget. Kurset er intensivt. Tidligere deltakere mener kurset er interessant, nyttig, lærerikt, men også ganske hektisk Kurset gir 1/2 års praksisgodsskriving i læretid i blomsterdekoratørfaget.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker utdanning i blomsterdekoratørfaget, men ikke har tilbud i offentlig videregående skole.

Kursmateriell:
Skolebøker kommer i tillegg.

Eksamen/sertifisering:
Eksamensavgift kommer i tillegg.