Bli med på en uke som skal handle om deg!Kursarrangør: Improving lives
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Pris: Gratis

Bli med på Selflove-challenge og få en utstråling andre vil misunne deg! Self love er løsningen du har ventet på! Hver dag får du en video med inspirasjon og de beste tipsene for å få selvtilliten din til å blomstre! Sunn mat og trening blir lett for deg når du tar i bruk det jeg skal lære deg nå.

Innhold:
Challengen er gratis og kun for deg som virkelig ønsker en endring!

Dette er for deg som ønsker å:
• stråle av selvtillit fra innsiden og ut.
• ha mer energi og lykkefølelse i livet ditt.
• tenke mer positivt og ikke føle at du holder deg selv igjen fra å leve det livet du drømmer om.
• være mer tilstede i ditt eget liv og ta mer plass!
• endelig få den kroppen du kan være stolt av (og som vil vite hvorfor veien for å oppnå det er helt annerledes enn du har trodd!)

Jeg heter Torunn og jeg er din helse og livsstilscoach!
Jeg er tidligere profesjonell basketballspiller og eier av Improving Lives.
"Jeg skal åpne øynene dine for hvor lett det er å oppnå resultater når du slutter med dietter. Vi skal i stedet ha fokus på hvilket kosthold som er riktig for akkurat din kropp, og hva som får deg til å føle deg bra. Jeg skal få deg rak i ryggen og med en helt ny utstråling og selvtillit til å oppnå alt du ønsker deg! Sammen skal vi skape en kropp og et liv du vil elske fra innsiden og ut! Jeg har selv hatt et vanskelig forhold til mat og kropp i så mange år. Jeg trodde at alt skulle ordne seg bare jeg fant den perfekte dietten, men jeg mislykkes hver gang! Dette var før jeg endelig knakk koden på det som faktisk funker, og nå har jeg hjulpet tusenvis av kvinner med å oppleve det samme! Nå er det din tur og jeg gleder meg til å oppnå resultater med deg!"