Bli en balansekvinne - nettkurs



Kursarrangør: Kristin Norenberg
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 1. år
Pris: fra 640

Vi tilbyr nettkurset Bli en balansekvinne. Jeg har laget et mini kurs til deg som ønsker å ta noen grep, få mer ro og tilstedeværelse i hverdagen. Innerst inne VET du hva du bør gjøre og ønsker.

Innhold:
Ja, du er kanskje som meg: har bokhyllen full av selvutviklingsbøker, og blir irritrt og oppgitt fordi du glemmer å bruke mange av de gode tipsene som bøkene gir. Kjenner du deg igjen? Du har verktøyene, men bruker dem ikke. Du vet at du kan, men kommer liksom ikke i gang. Hvor skal du begynne?

I denne videoserien får du tålmodig veiledning og inspirasjon akkurat når det passer deg. Hjemme, på bussen, på jobben … Innimellom når du ønsker i en krevende hverdag. Du får 10 videoer som gir deg viktige teknikker og enkle verktøy for å bli en balansekvinne. Dette er verktøy jeg bruker hver eneste dag, og som gir balanse i systemet ditt, utenpå og inni.

Hjelp til hvordan få orden på livet:
Utgangspunktet for at jeg skrev boken Balansekvinnen, var jobben min med individuelle behandlinger, kurs og foredrag. Jeg har jobbet mange tusen timer med veiledning av mennesker. De fleste kom til meg med en håndfull problemstillinger. En jobb de ikke trives i, vanskelige relasjoner, lite energi eller kanskje helt utbrent. Tom innvendig og på feil spor. De visste at de måtte ta tak i livet, men visste ikke hvordan.

Slik ble ideén til Balansekvinnen skapt. Boken skulle hjelpe disse menneskene å jobbe med seg selv, gi gode verktøy og teknikker. Hjelp til HVORDAN får orden på livet når de ikke hadde meg til å fortelle og veilede. Balansekvinnen er en suksess og har solgt veldig bra. Noen sier at boken ligger på nattbordet og er ”Bibelen” deres. De leser i den hver dag. Veldig mange andre gir også overstrømmende tilbakemeldinger på boken. Men, setter den kanskje i bokhyllen og tenker: ”når jeg får litt mer tid skal jeg lære meg noen av de supre verktøyene og teknikkene som er beskrevet.”

Tålmodig veiledning: når og hvor det måtte passe deg:
Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker. Hjelpe dem til å få kontakt med sin indre kraft og helhet. Slik at de kan leve et liv i balanse og med energi og glede. Derfor ønsker jeg virkelig at du skal bruke Balansekvinnen. Få hjelp fra de verktøyene og teknikkene som er beskrevet i boken. Enkle verktøy, som jeg og mange med meg, bruker hver eneste dag. Gjennom en videoseriemed 10 viktige verktøy fra boken veileder jeg deg gjennom hver enkelt øvelse.

• Du lærer hvordan du får mer energi og overskudd.
• Du lærer hvordan opprettholde sinnsro og balanse i en travel hverdag. Hva som skal til, hva du kan gjøre.
• Du lærer om meditasjon og mindfulness. Jeg guider deg gjennom noen enkle meditasjoner som du kan ha med over alt.
• Du lærer å bruke intuisjonen, din beste venn og rådgiver, til å ta de riktige valgene i livet.
• Du lærer å bli mer bevisst. Lytte innover og utover.

Du kan sitte hjemme i din egen stue, på jobben eller på bussen. Du kan se og høre hva og hvordan. Jeg gir deg tålmodig veiledning gjennom hver eneste øvelse. Du får tilgang til kurset 1. helt år.