Bedriftens forhold til ansatte - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 50 minutter
Pris: fra 375

Vi tilbyr digitalt kurs om bedriftens forhold til ansatte. Dette er et introkurs for deg som er relativt ny som arbeidsgiver. Kurset vil øke din kunnskap om eksisterende muligheter samt bedriftens plikter overfor de ansatte.



Innhold:
Som arbeidsgiver må du ha kunnskap om ledelse av personal. Både om hva du kan gjøre, altså hva du har lov og ikke lov til - og om hva som er klokt å gjøre innenfor disse rammene. Som arbeidsgiver må du ha en bevisst forhold til begge deler. Dette kurset gir deg kunnskap om viktige områder i arbeidsforholdet som er regulert av lover og regler: arbeidstid, utbetaling av lønn, ferie og arbeidsmiljø. Ved å ta dette kurset unngår du å gjøre feil som koster tid og penger, og skaper mistillit mellom bedriften og de ansatte.

Hva du vil lære:
• Om arbeidstiden og overtid
• Om lønn og utbetalinger
• Om ferie og feriepenger
• Om arbeidsmiljøet

Leksjoner:
1. Introduksjon
2. Om arbeidstid og overtid
3. Videre om overtidsarbeid
4. Om lønn og betalinger
5. Om feire og feriepenger
6. Om plikter til å sikre et forsvarlig arbeidsmiljø

Kursekspert: Per-Jakob Haakstad

Per-Jakob Haakstad er advokat, og arbeider med generelle sivile saker for privatpersoner og næringsliv. Han har erfaring fra advokatfirmaet PriceWaterhouseCoopers, Gard og som jurist i Dine Penger. Han har undervist på BI, og skrevet for magasinet Gründer. I tillegg har han skrevet bøkene Den store arveboken og Praktisk juss for småbedrifter.

Målgruppe for kurset:
For deg som er relativt ny som arbeidsgiver

Språk:
• Kurset holdes på norsk

Eksamen / sertifisering:
Kursbevis