Bachelor i medisin



Sted: AMH avd. Oslo
          Oslo, Grünerløkka
Kursadresse: Trondheimsveien 2, 0560 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (180 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 år
Pris: 42.000 pr semester

Vi tilbyr bachelor i medisin. Utdanningen inneholder en bred kombinasjon av basalmedisinske og naturvitenskapelige fag. Det legges også vekt på at du skal få kunnskap innen komplementære fag som samfunns- og sosialmedisin, etikk, kommunikasjon, medisinsk forskning og vitenskapelig metode.

Innhold:
Fagområdet forutsetter at man holder seg oppdatert innen medisinsk forskning. Utvikling av kompetanse i forskningsmetodikk, samt innhenting, vurdering og formidling av vitenskapelig litteratur, er derfor sentralt gjennom studiet. Bachelorutdanningen gir studentene kunnskap, ferdigheter og kompetanse i anatomiske strukturer, fysiologiske prosesser og grunnleggende medisinsk forståelse. Gjennom utdanningsløpet vil det stimuleres til refleksjon rundt etiske og kulturelle aspekter knyttet til medisinsk forebyggende arbeid for å fremme en etisk bevissthet hos studenten. Bachelor i medisin er utviklet for å gi grunnkompetanse innen medisin og forebyggende folkehelsearbeid.

De to første semestrene i bachelorgraden tilsvarer årsstudium i grunnleggende medisin, et studium som tilbys ved alle tre avdelinger ved AMH. Studenter kan derfor fritt velge om de ønsker å ta første og / eller andre semester som skolestudier ved vår avdeling i Oslo eller i Spania - eller som nettstudier, uavhengig av hvor de velger å ta de to påfølgende årene.

Lånekassen:
• Studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen

Målgruppe for kurse:
Alle som ønsker bachelor i medisin

Opptakskrav:
• Generell studiekompetanse