Bachelor i anvendt psykolog - nettkurs - heltid/deltid



Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (180 studiepoeng)
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Heltid 3 år - deltid 5 år
Pris: pris pr emne

Vi tilbyr bachelor i anvendt psykolog som nettstudie. Kompetanse i psykologi er etterspurt innen et bredt spekter av yrker og bransjer. Felles for dem som jobber med psykologi, er en interesse for hvordan mennesker fungerer.

Innhold:
Psykologi går ut på å forstå menneskelige fenomener ut fra medfødte faktorer, påvirkning fra omgivelsene og utvikling gjennom livet. Psykologi er et allsidig fagområde med temaer som går fra cellenivå til samfunnsstruktur, og alt imellom. Felles for dem som jobber med psykologi, er en interesse og forståelse for hvordan mennesker fungerer.

Hva du lærer:
Gjennom studietiden vil du opparbeide et solid teoretisk grunnlag, men også være i stand til å anvende etablert kunnskap i nye kontekster. Bachelorgraden legger vekt på å sette psykologisk kunnskap ut i praksis. Du vil blant annet lære å utføre og analysere egne observasjoner, studier og psykologiske tester. De første emnene i studiet dekker psykologiens historie og de ulike psykologiske retningene som har vokst frem, i tillegg til grunnleggende prinsipper innen personlighet og sosialpsykologi, samt kognitiv og emosjonell utvikling fra fødsel til alderdom.

I de neste emnene utvides disse prinsippene gjennom feltene abnormal psykologi og kognitiv psykologi. Du får anvende din teoretiske kunnskap på utfordringer knyttet til blant annet psykiske lidelser, livskvalitet, bevissthet, tankeprosesser og digital teknologi. Mot slutten av studiet kan du fordype deg i selvvalgte temaer og bacheloroppgave.

Gjennomføring:
Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Vi bruker læringsportalen Canvas, som vil være ditt digitale klasserom under studietiden. Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, videoforelesninger, øvingsoppgaver, innsendingsoppgaver samt gjennomføring av en avsluttende eksamen i hvert enkelt emne.

Fagstoffet i det digitale klasserommet er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid. Du vil gjennom studietiden din ha tilgang på en veileder i emnene dine. Veilederen vil gi deg tilbakemelding på de obligatoriske oppgavene du leverer i løpet av studietiden. Når du får tilgang til emnene dine vil du også få tilgang til et grunnleggende kurs i studieteknikk, som vil hjelpe deg med å få en god start.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å ta bachelor i anvendt psykolog som nettstudie

Opptakskrav:
For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:
• Generell studiekompetanse
• Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag / svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
• Realkompetanse

Kursmateriell:
Ettersom dette er et nettstudium forutsettes det at du har tilgang til en PC/Mac med oppdaterte nettlesere.

Lånekassen:
Studiet kvalifiserer for støtte hos Lånekassen