Bachata sensual - nybegynner nivå 1Kursarrangør: Tønsberg Salsaklubb
Sted: Slottsfjellskolen
          Vestfold, Tønsberg
Kursadresse: Baglergaten 16, 3111 Tønsberg (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr dansekurs i Bachata sensual for nybegynnere på nivå 1. Bachata er en sosial dans som stammer fra Den dominikanske republikk, og som danses til en egen musikkstil som også heter bachata. Vi har tilbud om kurs både i Dominikansk bachata og bachata sensual!

Litt om Bachata:
Dette er i utgangspunktet en tett dans, men danses også i åpen posisjon. Det blir ofte sagt om bachata "man er to dansere, men en kropp". Bachata er menns måte å uttrykke følelser og sentimentalitet på i Den Dominikanske Republikk. Og de gjør det overalt! Bachata spilles på stereoanlegget i taxien, i bilene som kjører forbi med nedrullede vinduer, på markedet, i butikken på hjørnet, i radioen hos naboen, og på diskoteket. Det er ikke tvil om at bachata er dominikanernes musikk fremfor noe.

Tønsberg Salsaklubb er et levende miljø med en visjon om å skape et varmt og inkluderende dansemiljø med latinodans som felles arena. Her deles opplevelsen av flott musikk, deilige rytmer og spennende mennesker. Vi starter fra bunn av og lar deg lære trinn for trinn.

Målgruppe for kurset:
Passer for nybegynnere som ikke har danset bachata tidligere eller for de som har danset noe bachata fra før.

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Vis flere tilsvarende kurs: