Argentinsk tango for nybegynnere



Kursarrangør: Tango Tango
Sted: Steinerhøyskolen
          Oslo, Majorstua
Kursadresse: Professor Dahls gate 30, 0260 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Lørdag, kl 10:00 - 14:00
Søndag, kl 11:00 - 15:00
Varighet: 1 helg
Pris: 1.500

Vi tilbyr dansekurs i argentinsk tango for nybegynnere. Det er mange som blir forelsket i tango i løpet av et kurs, men så kommer de ikke videre. Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg videre med dansen.

Etter tangokurset får du tips om hvor du går ut for å danse. Vi tar hånd om deg fra dine første tangotrinn til du ruler på internasjonale milongaer som avansert danser.

Instruktører: Anne Marit Ligaard og Magnus Andersson


Pandemien og vår virksomhet
På grunn av pandemien kan vi ikke garantere at alle kursene vi har satt opp blir gjennomførte. Sørg for at du abonnerer på nyhetsbrevet for å holde deg oppdater

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære argentinsk tango

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Anne Marit og Magnus er enestående som dansepedagoger. De er de beste, koseligste og varmeste tangoinstruktørene jeg har hatt. De skaper en så trygg og god atmosfære på sine kurs at man bare blir forelsket i tangoen.

Nina, supervakker og erfaren tangodanser som også er magedanser på høyt nivå

Jeg lærer så mye om både dans, musikk, kommunikasjon mellom mennesker, meg selv og mine reaksjoner i kommunikasjonen, i rommet mellom mennesker og musikk. Mens jeg var på kurset går jeg nok i en slags intens, fokusert konsentrasjons-boble der det å uttrykke med ord det jeg opplever og kjenner ikke helt får plass. Ikke synes jeg det er helt enkelt å fatte det i ord heller men, jeg setter umåtelig stor pris på denne opplevelsen kurset med dere har gitt meg.

Susanne, fantastisk og entusiastisk

Vis flere tilsvarende kurs: