Arbeidsvarsling kurs 2



Kursarrangør: Norsk Fagutdanning
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 dager
Pris: 4.850

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.

Gjennomføring:
Opplæringen skal skje i form av klasseromsundervisning. Opplæringen skal inneholde eller avsluttes med en kort test som viser om innholdet er forstått. Dette kan også inngå som del av gruppeoppgaver der det er formålstjenlig.

Det kreves dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2 for de som står oppført som ansvarshavende i søknad om å grave i offentlig grunn (Gravemelding). Det kreves dokumentasjon som skal kunne fremvises på arbeidssted på forlangende. Mangler dette blir arbeidet stoppet til dokumentasjon er på plass. Tar du kurs hos oss følger vi deg opp og passer på at ditt sertifikat er gyldig, da varigheten er 5 år.

Målgruppe for kurset:
Ansatte som skal fylle rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling. Det kreves dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2 for de som står oppført som ansvarshavende i søknad om å grave i offentlig grunn (Gravemelding).

Varighet på sertifiseringen:
Varighet på sertifiseringen er 5 år. Dersom testen ikke bestås, skal nytt komplett kurs med eksamen gjennomføres.

Re-sertifisering:
Re-sertifisering gjøres ved gjennomgang av nytt fullstendig kurs 2 innen 5 år.