Arbeidsvarsling kurs 1 klasseromskurs



Sted: Sogn og Fjordane, Førde
Sogn og Fjordane
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 2.990

Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1. Med arbeid på veg, menes her alt arbeid som medfører opphold på veg, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring mm. Kurset gir rett til arbeide på og ved veg, samt være stedsansvarlig.

Følgende tema skal inngå i opplæringen:
• Personlig sikkerhet
• Personlig verneutstyr
• Varsling ved vegarbeid
• Sikring ved vegarbeid
• Ansvarsfordeling og hvilket personlig ansvar den som arbeider på veg har
• Hensyn til sikkerhet og fremkommelighet

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i arbeidsvarsling 1

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriale, N301, lunsj og kompetansebevis.

NB!
Når du melder deg på kurs hos oss er det svært viktig at du skriver inn nøyaktig adresse, postnummer og poststed så vår faktura kommer fram til riktig sted! Dersom du jobber på et prosjekt og har eget prosjektnummer, prosjektbetegnelse e.l, er det flott om du legger inn dette som tilleggsinformasjon. På forhånd tusen takk!!

Om oss:
Granlund Kompetansesenter AS (ATS-047) er en kunnskaps- og opplæringsbedrift for bygg- og anleggsbransjen. Vi tilbyr praktisk og teoretisk opplæring. En integrert del av opplæringen, som fører til kompetansebevis, er HMS / KS (helse, miljø, sikkerhet og kvalitetssikring). Vi tilbyr også konsulenttjenester, takseringstjenester og sakkyndig kontroll av maskiner.

Satsningsområdet er å tilføre våre kunder opplæring og kompetanseheving innen prioriterte arbeidsområder i bransjen. Vår målsetting er å være Norges ledende kompetansesenter for bygg og anlegg. Det betyr at vi har en visjon om at vi skal være best når det gjelder formidling av praktisk og teoretisk kunnskap innen de feltene vi tilbyr våre kunder. Stoffet skal til enhver tid være oppdatert, faglig bunnsolid, og det legges vekt på ansvarlighet, erfaring og sikkerhet,

Stoffet skal formidles på en forståelig måte slik at alle våre deltakere får målbart økte kunnskaper. Mange av våre opplæringsprogram kan gjennomføres på norsk, engelsk og polsk. Vi satser på moderne hjelpemidler for våre deltakere på alle opplæringsprogram. Dessuten bruker vi mye ressurser på å holde våre medarbeidere faglig oppdatert. Flere av våre medarbeidere sitter i sentrale posisjoner i aktuelle faglige organisasjoner.

Vårt hovedkontor ligger i Brandbu, med kurssenter og øvingsområde på Dal i Akershus. Våre kunder finnes over hele Norge og omfatter næringsliv, offentlige virksomheter og enkeltpersoner. Vi underviser på nett, leier kurslokale etter behov eller holder kurs i kundens egne lokaler.