ADK-1 Kurs



Kursarrangør: Kompetanse AS
Sted: Vestfold, Tønsberg
Vestfold
Kursadresse: Broen 6, 3170 Sem (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdager og søndager 09:00 til 17:00
Varighet: 6 helger
Pris: 20.000
Neste kurs: 03.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr ADK-1 Kurs. ADK kurset gjennomføres normalt over 3 uker, med til sammen 105 timer. I tillegg kommer eksamen, som varer inntil 5 timer.

Innhold:
Læreplanen består av 14 teoretiske delmål hvor det blir en del «klasseromsundervisning». Ved gjennomgang av disse teoretiske delmålene anbefales det å vise praktiske eksempler i grøfteanlegget til ADK lærestedet. Dette for å få litt avveksling i undervisningen. I tillegg vil praktiske eksempler være nyttig for å kunne presentere nyheter innen både materiell, utstyr og utførelse.

Praksisgjennomføring på ADK-kurs
På ADK-kurs er gjennomføring av praksis en viktig del av undervisningen. Kandidatene skal bygge et ledningsanlegg hvor forskjellige rørmaterialer tas i bruk .Bruk av riktig sammentrekningsverktøy er viktig, da monteringsanvisningen for de forskjellige rørmaterialene krever at sammen skjøting av rørene skal skje etter en gitt prosedyre. Her ses kursdeltakere i aksjon hvor DN 150/100 duktile støpejerns rør, med Tyton muffeskjøter, sammentrekkes ved hjelp av godkjent sammentrekningsverktøy. For enkelte kursdeltakere er det første gangen de benytter slikt utstyr.

Varighet på sertifiseringen:
Fra og med 1. januar 2009 har derfor ADK sertifikatet en gyldighet på 6 år.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen varer inntil 5 timer

Vis flere tilsvarende kurs: