2 timers Ridetur



Kursarrangør: Geilo Hestesenter
Sted: Geilo Hestesenter AS
          Buskerud, Hol
Kursadresse: Stølsvegen 15, 3580 Geilo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Møt gjerne 15 min. før avtalt tid - november til juni og juni til august
Varighet: 2 timer
Pris: 700

Vi har 2 alternativer til løype på 2 timers turen. Er det mange uerfarne ryttere i gruppen, eller det er ruskete vær, velger vi å ri inn på lysløypenettet i Vestlia. Der har vi mange runder i skogen og kan variere vanskelighetsgraden etter rytternes erfaring.

Innhold:
Er det med nye ryttere, blir det en rolig tur i variert terreng. Er det en gruppe med erfarne ryttere, kan vi legge inn litt fart og spenning underveis. Vi kan også velge å ri over Bruslett-stølen. På denne turen er terrenget mer krevende, og rytterne bør ha noe ride-erfaring - av hensyn til seg selv og hestene. Det er alltid guiden som avgjør om alle i gruppen behersker hest og tempo, og retter seg etter svakeste rytter i gruppen. Hvis mulig: Nybegynnere/medium erfaring på formiddagen og erfarne/medium erfarne kl.15. Vi rir på Islandshester og døl, alle trygge og erfarne turhester. Islandshestene ønsker at du er maks 90 kg, så om du foretrekker en døl grunnet vekt/høyde eller fordi du har lyst - gi oss beskjed ved bestilling.

Målgruppe:
For alle som ønsker å ri i fjellet. 10 år – barn med erfaring kan være noe yngre. Vi foretrekker at barn opp til 12 år har med seg foresatte på turen.

Kursmateriell:
Kle deg som du skal gå i fjellet. Anbefaler langbukser og solid fottøy (eks. fjellstøvler). Vi har ridehjelmer til utlån, men dersom du har egen ridehjelm/sykkelhjelm kan du gjerne ta denne med.

Vis flere tilsvarende kurs: