1 til 1 frisør klippekurs praksis trening med K-RAM



Kursarrangør: K-Ram barber
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag/5timer
Pris: 6000

Kurset passer best for frisører og frisørlærlinger som ønsker å lære noe gode klippeteknikker av Norgesmester 2023 herre og barber kombinasjon

Grunnen til at vi har bestemt oss for å tilby 1/2/1 utdanning er fordi vi vet hvor vanskelig det er å fordøye informasjon. I noen tilfeller føler du at du får mer ut av det og ønsker å teste deg selv med intens trening veiledet av K-RAM BARBER . Eller kanskje du ikke har noe imot gruppetimer, men denne gangen vil du komme nært og personlig og garantere at du stiller de riktige spørsmål.


Måten vi utfører 1/2/1-kurset er ved å bygge et forhold på forhånd enten via personlig møte eller telefonkonsultasjon. Vi vurderer dine behov og fokuserer på... Styrke dine svakheter og bygge videre på dine styrker. Vi vil utforme en læreplan som best passer dine behov, enten det er for 1 dag eller mer eller et program som gjentar seg. Hvordan du vil se utviklingen din er en kombinasjon av det du føler at du trenger innenfor ferdighetssettet ditt og det vi tror vil bringe deg til neste nivå.

Hva kan vi tilbydeg? Som Alle vet at K-RAM BARBER er ekstrem profesjonell og medfølge overfor dine læringsbehov. Fra å forbedre saksearbeidet ditt, klippearbeidet, forstå teori, utnytte sosiale medier, forretningsferdigheter, teamledelse. Mentorskap vi har alt som venter på at du fullt ut skal oppdage hva som skal til for å gjøre deg i stand til å nå potensialet ditt.

ER EN HEL DAG FOR MYE? For de som ikke kan ha en hel dag eller ønsker å dele kurset i mindre timer , tilbyr vi nå 2,5 timers runder . En personlig treningsform der du virkelig kan bryte ned budsjettet og kunnskapsinntaket ditt slik at du kan fordøye informasjon i ditt eget tempo. Det fungerer kanskje bedre for deg å besøke oss etter jobb? Vi kan også ta treningen etter timeplanen din. alt i fra helgene til kvelds undervisningen

Vennligst send oss en mail for mer info om tider og planer
Prisen 6000,- Gjelder for 1 dag 5 timer kurs

Vis flere tilsvarende kurs: