Vestfold Hudakademi & Scandinavian Skincare Academy UK

Vestfold Hudakademi i Norge og Scandinavian Skincare Academy i England har et samarbeid med internasjonale sertifisering og bachelor grad diploma. Vestfold Hudakademi ligger i den idylliske og sjarmerende kystbyen Sandefjord, og vår Engelsk akademi ligger på Chipping Campden midt i hjertet av The Cotswolds, Gloucestershire, England. Vi har LÅNEKASSE og ITEC internasjonal godkjenning, og vi tilbyr cutting-edge undervisning i alle aspekter innen aesthetic hudpleie, medisinsk hudpleie, kroppspleie og spaterapi til studenter i alle aldre.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Anatomi / fysiologi

Vi tilbyr ITEC Nivå 3 Diploma utdanning i anatomi og fysiologi. Læren om kroppen og dens funksjoner. Fullføring av kurset er du kvalifisert til å gå videre med og få eksamen i klassisk massasje eller spa og kroppsbehandlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 14.900 kr  

Anatomi / fysiologi - oppfriskningskurs

Vi tilbyr oppfriskningskurs i anatomi / fysiologi. Kurset er for deg som har allerede har tatt nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi, men som ønsker en internasjonal godkjenning og muligheten til å ta andre internasjonale kurser. Forkurs for alle medisinske kurser.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 4.900 kr  

Avansert hudpleie

Vi tilbyr kurs i avansert hudpleie. Hovedformålet med ITEC Nivå 4 Diploma i avansert hudpleie er å gjøre det mulig elever til å få de nødvendige praktiske og teoretiske ferdigheter for å gi avansert hudpleie behandlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 55.000 kr  

Dermal filler spesialist kurser

Dermal filler spesialistkurser tar for seg behandling av fine linjer, folder og rynker, leppebehandling og kontoureringer og Cannula

Sted Dato Varighet Pris
England England 2 dager  

Elektriske ansiktsbehandlinger

Vi tilbyr kurs i ITEC Nivå 3 Diploma i Elektriske ansiktsbehandlinger har det formål å utdanne terapeuten til å gjøre behandlinger for å forbedre tilstanden til huden ved bruk av elektrisk utstyr.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 29.900 kr  

Fillerkurs for leger og sykepleiere

Vi tilbyr fillerkurs for leger og sykepleiere. Dermal fillerutdanning består av 3 kurser (kosmetisk hudpleie, filler grunnkurs og filler spesialistkurs) som bygger videre på hverandre, eller kan tas som et «fast-track» kurs.

Sted Dato Varighet Pris
England England 55.000 kr  

Fysiologisk aldring og dermatologi - webinar

Vi tilbyr kurs i fysiologisk aldring og dermatologi. Teoretisk innsikt i aldringsprosessen, og hvilke utslag og virkning aldring har på huden. Kurset er et webinarkurs med nasjonal / internasjonal eksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.900 kr  

Hudpleie og øyebehandlinger

Vi tilbyr kurs i hudpleie og øyebehandlinger. Ansiktsrens, hudanalyse, damp / varme av ansikt. Peeling. Permanentfarging øyevipper og bryn, forming av bryn. Ansiktsmassasje og ansiktsmasker. Praksis og teoretisk kunnskap som hører til.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 29.900 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>