Trucktech AS

Trucktech AS ble startet i 1998 og har i dag 28 ansatte. Virksomheten bygger på mange års erfaring fra truckbransjen og holder til i nybygde lokaler på Øra i Fredrikstad og på sluppen i Trondheim.

Vi holder jevnlige kurs inne sertifisert opplæring og dokumentert opplæring med full oppfølging frem til teoriprøve og oppkjøring. Vi tilbyr fleksible løsninger med kurs hos oss eller hos kunden, på dagtid eller kveldstid.

Vi anstrenger oss for å gjøre ting så enkelt som mulig ved å ha direkte kundekontakt, liten administrasjon og stor fleksibilitet.


 |  1 2   |  Neste side >>

Fallsikringskurs

Vårt Fallsikringskurs i klasserom er i henhold til standarden NS9610. Dette sikrer at du og dine kollegaer får et standardisert kursopplegg tilpasset din jobbhverdag.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag  

G11 Stropp og anhukerkurs

Vi tilbyr G11 stropp og anhukerkurs. Vi tilbyr fleksible løsninger med kurs hos oss eller hos kunden, på dagtid eller kveldstid. Trucktech AS ble startet i 1998 og har i dag 14 ansatte. Virksomheten bygger på mange års erfaring fra truckbransjen.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 dager 4500 kr  

G4 Traverskran

Vi tilbyr krankurs for G4 traverskran med full oppfølging frem til teoriprøve og oppkjøring. Vi tilbyr fleksible løsninger med kurs hos oss eller hos kunden, på dagtid eller kveldstid. Dette kurset er komplett med G11

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 12.08.2024 5 kvelder12.08.2024 10.000 kr  

G8 Lastebilkran

Vi tilbyr krankurs for G8 lastebilkran med full oppfølging frem til teoriprøve og oppkjøring. Vi tilbyr fleksible løsninger med kurs hos oss eller hos kunden, på dagtid eller kveldstid. Trucktech AS ble startet i 1998 og har i dag 14 ansatte.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 dager 7500 kr  

Grunnleggende fallsikring ( NS 9610)

Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg grunnleggende teoretiske og praktiske kunnskaper om fallsikring og sikker bruk av fallsikringsutstyr, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2000 kr  

Lift og personløfter

Vi tilbyr kurs i lift og personløfter. Hovedmålet med opplæringen er at den som får opplæring tilegner seg tilstrekkelig kunnskaper om teoretisk og praktisk sikker bruk av personløfter, slik at ulykker ved oppstilling og bruk unngås.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 20.08.2024 1 dag20.08.2024 2250 kr  

Masseforflytningsmaskiner

Vi tilbyr opplæring til førerkort for masseforflytningsmaskin. Teorien gjelder for klasse M1 - M6, Kurset består av 3 deler.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 5 dager 7500 kr  
Hele landet Hele landet 3 dager 7500 kr  

Stillaskurs 5 - 9 meter inkl. fallsikring, teori Klasserom

Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkl. fallsikring, teori. Krav til opplæring ved montering, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv inntil 9 meter.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 4 dag 6.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>