Teorikurs-tungbil

Norsk Transportopplæring er et enkeltmannsselskap med undertegnede som innehaver av firmaet.

Etter mange års erfaring i praktisk utøvelse av yrket med kjøring innelands og utenlands gikk veien videre i en mer «akademisk» retning.

Etter teknisk og økonomisk utdanning gikk turen til Stjørdal og utdanning som faglærer/kjørelærer.

I 1997 ble Norsk Transportopplæring startet med navneendring i 2010 for så å gå tilbake til det «gamle» navnet.

Etter en del forespørsler angående muligheten for å lage et teorikurs basert på nettstudier ble dette satt igang. Jeg ser dette som en prosess som aldri stanser men hele tiden må fornyes. Dette er da også intensjonen med stadige forbedringer. Kvalitet er da også et nøkkelord for et bra produkt.

Jeg har lagt til grunn de pedagogiske prinsipper som er viktige for oppbygning og forståelse av stoffet som presenteres.

Jeg håper du som kunde blir fornøyd og ønsker også tilbakemeldinger slik at ting kan forbedres.


Teorikurs buss - klasse D - nettkurs

Vi tilbyr teorikurs for buss i klasse D som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 380 kr  

Teorikurs lastebil - klasse CE - nettkurs

Vi tilbyr teorikurs for lastebil CE som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 380 kr  

Teorikurs lastebil - klasse C - nettkurs

Vi tilbyr teorikurs for lastebil C som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 380 kr  

Teorikurs lastebil - klasse C1 - nettkurs

Vi tilbyr teorikurs for lastebil i klasse C1 som nettkurs. Alle emner i teorikurset er ivaretatt med tydelige videoer. Det er også øvingsoppgaver til hvert emne i kurset. Sitt hjemme og gjennomfør kurset, du er da klar for teoriprøven på trafikkstasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 380 kr