Tango Abrazo

Tango Abrazo er en klubb for alle som danser argentinsk tango i Bergen. Tango Abrazo arrangerer dansekvelder flere ganger i uken, og jevnlig tangokurs.


Argentinsk Tango - helgekurs for nybegynnere

Vi tilbyr tango kurs for nybegynner over to helger. Tango er vakkert, sensuelt, lidenskapelig, intenst, sosialt, lekent og kanskje noe annet også, akkurat for deg. Det er utrolig fascinerende når de to som danser forstår hverandres signaler og flyter sammen til musikken.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helger 800 kr  

Argentinsk Tango - nybegynnerkurs

Tango Abrazo arrangerer introduksjonskurs til argentinsk tango. Tango er vakkert, sensuelt, lidenskapelig, intenst, sosialt, lekent og kanskje noe annet også, akkurat for deg. Det er utrolig fascinerende når de to som danser forstår hverandres signaler og flyter sammen til musikken.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 timer 1.200 kr  

Argentinsk Tango - Videregående kurs

Tango Abrazo tilbyr videregående kurs i argentinsk tango. Kurset bygger på gjennomført nybegynnerkurs, samt noe danseerfaring etter kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 timer 1.200 kr  

Argentinsk Tango - Øvet kurs

Tango Abrazo tilbyr kurs for de som er øvet i argentinsk tango med jevne mellomrom. Kurset bygger på gjennomført nybegynnerkurs, samt noe danseerfaring etter kurset.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 12 timer 1.200 kr  

Milongas & tango music seminars

We invite you to music seminars with outstanding expert Michael Lavocah, milongas with excellent DJs. January is the coldest and wettest month in Bergen, we really need hugs, lots of hugs, warm hugs. Come hug us.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 helg Se priser nedenfor kr  

Practica for ferskedansere

Nesten hver tirsdag fra 18:30 til 20:00 rundt året tilbyr vi øvelseøkter for alle som går på kurs. en vesentlig del av tango livet og det er det som fører til utvikling i dansen din. Kom med eller uten partner og sett i gang med å øve det du har lært på kurs.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 timer 100 kr