Skagen Kompetanse AS

Skagen Kompetanse AS er et nyskapende selskap som tilbyr kompetanseheving i arbeidslivet med fokus på opplæring, rekruttering, ledelse og styrkebasert utviklingsarbeid. Vi leverer tjenester innenfor et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Dette innebærer alt fra individuell coaching til kompetanseheving innenfor større kjeder og organisasjonsutvikling i offentlig sektor. Skagen Kompetanse samarbeider også med Vox, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk, og vi tilbyr opplæring på arbeidsplassen i basiskompetanse i arbeidslivet (Kompetansepluss). Formålet med vårt arbeid er alltid å hente frem styrkene til den enkelte, teamet og organisasjonen.


 |  1 2 3   |  Neste side >>

Barnehagekortet

Barnehagekortet vil tilegne deg formell kompetanse for å jobbe som medarbeider i barnehage.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 timer 3990 kr  

Excel grunnleggende (dagkurs)

Vi tilbyr kurs i praktisk bruk av regneark. I kurset gjennomgås en rekke praktiske eksempler på bruk av regneark. Det fokuseres mer på oppgaver som skal løses enn programmet i seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 3500 kr  

Excel grunnleggende (kveld)

Vi tilbyr kurs i praktisk bruk av regneark som kveldskurs. I kurset gjennomgås en rekke praktiske eksempler på bruk av regneark. Det fokuseres mer på oppgaver som skal løses enn programmet i seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 21.10.2021 3 kvelder21.10.2021 3500 kr  

Excel grunnleggende (nettkurs)

Grunnleggende funksjoner i regneark gjennomgås herunder skjermbildet i Excel, jobbe med tekst og tall, lage formler og funksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr  

Excel videregående (dagkurs)

Dette kurset er for de som har brukt Excel en periode, og føler at det er mye man går glipp av. Man har mistanke om at en del av de daglige arbeidsoppgavene kunne vært utført på en raskere og mer effektiv måte.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 09.11.2021 2 dager09.11.2021 4200 kr  

Helsefagarbeider

Helsefagarbeider er en utdanning for deg som liker å jobbe med mennesker i alle aldre, og i ulike livssituasjoner. Du får kompetanse til å kunne gi praktisk hjelp, pleie og omsorg. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 12.09.2022 32 dager12.09.2022 25.000 kr  

Helsefagarbeider - digitalt klasserom (dagtid)

Helsefagarbeider er en utdanning for deg som liker å jobbe med mennesker i alle aldre, og i ulike livssituasjoner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 23900 kr  

Helsefagarbeider (e-læring)

I dette kurset får du kompetanse til å kunne gi praktisk hjelp, pleie og omsorg. Dette e- læringskurset forbereder deg til teorieksamen og veien til fagbrev. Praksiskandidatordningen gjelder om du kan vise til fem års relevant yrkeserfaring og derfor kan ta fagbrev uten å være lærling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14900 kr  
 |  1 2 3   |  Neste side >>