Skagen Kompetanse AS

Skagen Kompetanse AS er et nyskapende selskap som tilbyr kompetanseheving i arbeidslivet med fokus på opplæring, rekruttering, ledelse og styrkebasert utviklingsarbeid. Vi leverer tjenester innenfor et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Dette innebærer alt fra individuell coaching til kompetanseheving innenfor større kjeder og organisasjonsutvikling i offentlig sektor. Skagen Kompetanse samarbeider også med Direktoratet for høyere utdanning, nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk, og vi tilbyr opplæring på arbeidsplassen i Kompetansepluss. Formålet med vårt arbeid er alltid å hente frem styrkene til den enkelte, teamet og organisasjonen.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Barnehageassistent

Kurset barnehageassistent vil tilegne deg formell kompetanse for å jobbe som medarbeider i barnehage.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 50 timer 3990 kr  

Excel grunnleggende (dagkurs)

Vi tilbyr kurs i praktisk bruk av regneark. I kurset gjennomgås en rekke praktiske eksempler på bruk av regneark. Det fokuseres mer på oppgaver som skal løses enn programmet i seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 10.10.2022 2 dager10.10.2022 3500 kr  

Excel grunnleggende (kveld)

Vi tilbyr kurs i praktisk bruk av regneark som kveldskurs. I kurset gjennomgås en rekke praktiske eksempler på bruk av regneark. Det fokuseres mer på oppgaver som skal løses enn programmet i seg selv.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 17.10.2022 3 kvelder17.10.2022 3500 kr  

Excel grunnleggende (nettkurs)

Grunnleggende funksjoner i regneark gjennomgås herunder skjermbildet i Excel, jobbe med tekst og tall, lage formler og funksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr  

Excel videregående

Har du brukt Excel en stund og tenkt at du ønsker å komme litt videre. I dette kurset ser vi på en rekke funksjoner, tips og muligheter som vil gjøre deg til en mer effektiv og allsidig bruker av regneark. Gjør deg mer kjent med mulighetene, som du kanskje ikke visste fantes, og ta disse i bruk.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 1490 kr  

Excel videregående (dagkurs)

Dette kurset er for de som har brukt Excel en periode, og føler at det er mye man går glipp av. Man har mistanke om at en del av de daglige arbeidsoppgavene kunne vært utført på en raskere og mer effektiv måte.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 dager 4200 kr  

Fagbrev renholdsoperatør

Dette kurset vil forberede deg til eksamen som renholdsoperatør. Har du jobbet som renholder en stund og har vurdert å ta fagbrev renholdsoperatør?

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 50 timer 3990 kr  

Helsefagarbeider (dagtid)

Helsefagarbeider er en utdanning for deg som liker å jobbe med mennesker i alle aldre, og i ulike livssituasjoner. Du får kompetanse til å kunne gi praktisk hjelp, pleie og omsorg. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen.

Sted Dato Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 semestre 25.000 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>