STQ AS tilbyr kurs og konsulenttjenester.


Stillasbruker inkl. fallsikring

Vi tilbyr kurs i stillasbruker inkl. fallsikring. I 2015 fastsatte Arbeids- og sosialdepartementet nye regler i forskrift om utførelse av arbeid. Reglene har særlig stor betydning for alle som monterer og jobber i stillas. Under følger en kort introduksjon til reglene for opplæring av stillasbrukere

Sted Dato Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 5 timer  

Stillasbygger 2 - 5 meter (teori) inkl. fallsikring

Vi tilbyr kurs i stillasbygger 2 - 5 meter (teori) inkl. fallsikring. Stillaskurs 2 - 5 meter ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 2.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 1.990 kr  
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 1 dag 1.990 kr  
Herøy / Fosnavåg, RQM ... Herøy / Fosnavåg 1 dag 1.990 kr  
Oslo Oslo 1 dag 1.990 kr  

Stillasbygger 5 - 9 meter (teori) inkl. fallsikring

Vi tilbyr kurs i stillasbygger 5 - 9 meter (teori) inkl. fallsikring. Stillaskurs 5 - 9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 2.

Sted Dato Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 2 dager 3.490 kr  

Stillasbygger over 9 meter (teori) inkl. fallsikring

Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter (teori) inkl. fallsikring. Stillaskurs over 9 m ihht. kravene i forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 2. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med alle nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Herøy / Fosnavåg Herøy / Fosnavåg 4 dager 5.990 kr