Rasma Preiss Haidri

Hvem er Rasma?
Prisbelønnet forfatter med tretti års erfaring innenfor skriving, publisering og undervisning. Utdannet lektor med M.Sc. (amerikansk mastergrad i pedagogikk) og MFA (canadisk mastergrad i kreativ skriving). Sertifisert i Amherst Writers Association (AWA) metoden for å holde kurs i kreativ skriving. (Se egen artikkel om AWA.) Selvstendig næringsdrivende innenfor kreativ virksomhet siden 2007.

Hvorfor kreativ skriving?
Kreativ skriving er helsefremmende, uansett om man kommer til den for kreativt uttrykk eller personlig utvikling. Kreativiteten er i menneskets natur og skriving er en måte å uttrykke seg kreativt. Gjennom skriving kan man dyrke sitt språk, sin unike stemme og sin autentiske jeg. Man lærer seg selv å kjenne i skrivingen. For mange oppleves skriving som en personlig spirituelle reise.


Alle kan skrive!

Mennesker er kreative av natur, og alle kan lykkes med å uttrykke seg kreativt gjennom skriving. Du trenger ikke en ide, en plan, eller "noe å skrive om". Her lærer du å dykke dypt i ditt indre rom for å gi uttrykk til det kreative som allerede ligger der, i fantasi og fra livets lærdom.

Sted Dato Varighet Pris
Askøy Askøy 2 timer  

Skriv fra - og for - livet!

Velkommen til et 3-timers innføringskurs i å skrive litterære skildringer fra eget liv.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 950 kr  
Hele landet Hele landet 3 timer 950 kr  
Hele landet Hele landet 3 timer 950 kr