Pure Lash er et helnorsk vippemerke utviklet av profesjonelle og dedikerte vippeteknikere i Norge! I 10år har vi jobbet med og studert vippene til norske kunder og samlet opp en unik kompetanse som har ført til utviklingen av de beste produktene til vår lokale etterspørsel! Vi har vært med å tråkke opp veien og gleder oss til definere den i fremtiden sammen med dere! Med Pure Lash får salongen din alt du trenger av produkter innen vipper så du har alt samlet på et sted.


 |  1 2   |  Neste side >>

Klassisk vippeextensions

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions . Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Kurset går over to dager hvor du vil få god innføring i alt du trenger av teori, samt masse øving på modeller med god oppfølgning av en av våre flinke kursholdere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 6.999 kr  

Klassisk vippeextensions - bedridtsinternt

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions - bedridtsinternt. Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Kurset går over to dager hvor du vil få god innføring i alt du trenger av teori, samt masse øving på modeller med god oppfølgning av en av våre flinke kursholdere.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 6.999 kr  

Klassisk vippeextensions pamper

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions pamper. Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Kurset går over to dager hvor du vil få god innføring i alt du trenger av teori, samt masse øving på modeller med god oppfølgning av en av våre flinke kursholdere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 7.999 kr  

Klassisk vippeextensions pamper - bedridtsinternt

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions pamper bedridtsinternt Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Kurset går over to dager hvor du vil få god innføring i alt du trenger av teori, samt masse øving på modeller med god oppfølgning av en av våre flinke kursholdere

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 7.999 kr  

Klassisk vippeextensions hurtigkurs

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions hurtigkurs . Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Dette er et «hurtigkurs» , noe som vil si at kurset bare går over en dag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 4.499 kr  

Klassisk vippeextensions hurtigkurs - bedridtsinternt

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions hurtigkurs - bedridtsinternt . Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Dette er et «hurtigkurs» , noe som vil si at kurset bare går over en dag.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 4.499 kr  

Klassisk vippeextensions hurtigkurs pamper

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions hurtigkurs pamper. Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Dette er et «hurtigkurs» , noe som vil si at kurset bare går over en dag.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 5.499 kr  

Klassisk vippeextensions hurtigkurs pamper - bedridtsinternt

Vi tilbyr kurs i klassisk vippeextensions hurtigkurs pamper - bedridtsinternt. Vipper er i fokus som aldri før og vippeextensions har kommet for å bli! Dette er et «hurtigkurs» , noe som vil si at kurset bare går over en dag.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag 5.499 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>