Parito AS leverer IT-kurs og konsulent-tjenester, og holder til i Bergen. Våre IT-kurs har høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og kursene spenner fra grunnleggende Outlook til avansert bruk av Excel. Alle våre kurs gjennomføres nå via Teams eller Zoom

Vår instruktør har undervist i over tjue år, og får svært gode tilbakemeldinger: "pedagogisk", "kunnskapsrik", "behagelig", "engasjerende" og "hun har meget god kompetanse, anbefales!" er bare noen av tilbakemeldingene.


 |  1 2   |  Neste side >>

Excel Datalister i det virtuelle møterommet

Presenterer du data fra hjemmekontor og opplever data vanskelig å tolke? Lær å bruke tabellformat og betinget formatering for bedre analyse og dypdykk i dine data. Kurset er Online via MS Teams. Du trenger ikke å ha Teams for å delta.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 19.01.2021 2 timer19.01.2021 1050 kr  

Excel fra Basis til Pivot på tre dager

På dette Excel kurset går vi først raskt igjennom en del grunnleggende funksjonalitet i Excel for at alle som er selvlært kan ”avlæres”, og starte på nytt med effektive gode arbeidsrutiner. Deretter går vi mer grundig gjennom nyttige funksjoner. Kurset går som nettkurs via Teams.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.01.2021 3 dager26.01.2021 7.500 kr  

Excel grunnkurs klasserom - Vi avventer

Kom i gang med dette fantastiske verktøyet! Vi har fokus på basisferdigheter som å bygge formler og bruke funksjoner som bl.a. sum, gjennomsnitt og telle. Vi gjennomgår diagrammer, tabellformatering, datalister og data-analyse. Kurset går som nettkurs via Zoom ved utvidete smitteverntiltak.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 4.900 kr  

Excel grunnkurs Nettkurs

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Excel. Kom i gang med dette fantastiske verktøyet! Vi har fokus på basisferdigheter som innlegging av data, hvordan bygge ulike typer formler samt bruk av funksjoner som bl.a. summering og tellefunksjon. Videre blir det diagrammer og tabellformatering for dataanalyse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 4.200 kr  

Excel Pivot i det virtuelle møterommet - Pivot kom i gang

Har du utfordring med å rapportere data til Pivot? Lær å konvertere data og bruke funksjoner slik at kvaliteten på data blir best mulig. Deretter jobber vi med Pivottabeller. Kurset foregår via MS Teams. Du trenger ikke å ha Teams installert for å delta.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2021 2 timer20.01.2021 1050 kr  

Excel Pivot i virtuelt møterom: Statistikk og visualisualisering

Lær å bruke formler og statistikk innenfor Pivot-tabeller. Samtidig lærer du å bruke Slicere og Pivot-diagram for å analysere og visualisere dine tabeller i dybden på et såkalt dashboard. Kurset foregår online via Teams.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2021 2 timer21.01.2021 1100 kr  

Excel Pivot tabeller analyse - klasserom vi avventer

På dette kurset vil du lære flere verktøy for å analysere store datalister med det fantastiske verktøyet Pivot! Vi jobber med ulike tabellmetoder, analyse og presentasjon. Kurset går som nettkurs via Zoom ved utvidete smitteverntiltak.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.900 kr  

Excel presentasjon og visualiering - Nettkurs på forespørsel

Vi tilbyr kurs i Excel - Presentasjon og visualiering. Excel gir deg flotte muligheter for å presentere og visualisere data. Skal du presentere på et internt møte, for dine kunder eller i en større forsamling, da er dette kurset for deg!

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 timer 2.500 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>